Le Parisien: Entinen PSG-pelaaja teki kylmääviä Google-hakuja ennen kuin joukkuekaverin kimppuun hyökättiin

Ranskalainen jalkapalloilija Aminata Diallo teki hyytäviä Google-hakuja ennen kuin järjesti väitetysti joukkuekaverinsa pahoinpitelyn, ranskalaislehti Le Parisien kertoo.

Aminata Diallo pidätettiin uudelleen perjantaina epäiltynä PSG:n naisten joukkueen pelaajan Kheira Hamraouin pahoinpitelyn järjestämisestä viime marraskuussa. Epäiltyinä on Diallon lisäksi neljä miestä.

Kaksi naamioitunutta miestä veti viime marraskuussa Hamraouin ulos Diallon ajamasta autosta ja hakkasi Hamraouita rautaputkella jalkoihin. Miehet eivät vahingoittaneet Dialloa.

Diallo pidätettiin tuolloin, mutta vapautettiin myöhemmin. Viime perjantaina hänet pidätettiin uudelleen. Hän on kiistänyt osallisuutensa pahoinpitelyyn.

Syyttäjä kuitenkin kertoi, että kaikkien neljän miehen mukaan Diallo oli pahoinpitelyn taustalla saadakseen keskikenttäpelaaja Hamraouin paikan tulevissa peleissä.

Google-haut

Poliisien kerrotaan tutkineen Diallon puhelimen hyökkäyksen jälkeen, ja arvostettu Le Parisien -lehti kertoi tiistaina lisätietoja tapaukseen liittyen. Lehden mukaan Diallo olisi googlettanut ennen välikohtausta "Miten rikkoa polvilumpio?" Diallo oli lehden mukaan tehnyt myös haun "vaarallinen lääkesekoitus".

Poliisin mukaan Diallon motiivina oli kateus ja viha Hamraouita kohtaan. Diallon kerrotaan nähneen hänet esteenä urallaan.

Hamraoui on avannut Twitterissä välikohtauksen piinallisia vaikutuksia elämäänsä.

– En tule koskaan unohtamaan sitä yötä 4.11.2021. Se kummittelee mielessäni yötä päivää. Se pimeä yö muutti henkilökohtaisen ja ammatillisen elämäni, elämäni naisena ja jalkapalloilijana, Hamraoui kirjoitti.

– Sinä surullisena yönä, kun ajattelin kuolevani, kaksi hupullista miestä pakotti minut poistumaan autosta. He löivät minua rautaputkilla, tähdäten pääasiassa alavartalooni.

Diallon sopimus PSG:n kanssa päättyi viime kauden lopuksi, ja hän on tällä hetkellä ilman seuraa. Hänen ranskalainen maannaisensa Hamraoui edustaa yhä pariisilaisseura PSG:tä. Kumpikin on pelannut urallaan myös Ranskan maajoukkueessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja