Lavem by Muotitalo Tyynelä: Häämuotia kuninkaallisella säväyksellä

Lavem by Muotitalo Tyynelä esitteli Häät&Rakkaus-messuilla kuninkaallisen upeaa häämuotia. Katso kuvat ja video!

Suomalaista hääpukudesignia luova Lavem By Muotitalo Tyynelä toi häät.fi Fashion Show -näytökseen tyylikkäitä, skandinaaviseen makuun sopivia hääpukuja, joissa oli ripaus kuninkaallista häähumua.

Keväällä morsianten yllä nähdään klassista häämuotia, joka kunnioittaa menneitä aikoja. Näytöksessä nähtiin herkän keveä, empire-linjainen morsiuspuku, jota koristavat tyttömäiset pitsihihat. Lavemin mallistosta löytyvät myös sulhasen asut; tyylikkäät frakit, saketit, bonjourpuvut, smokit ja tummat puvut.

Vaikka uudenlaiset hius- ja pääkoristeet tekevät tuloaan, perinteisyyttä korostavat asusteina nähdyt tiarat ja hunnut.

Prinsessan innoittamaa häämuotia

Nyt eletään oikeaa kuninkaallisen häähumun aikaa! Viime vuonna Ruotsin kruununprinsessa Victoria solmi avioliiton ja hurmasi kaikki upealla morsiuspuvullaan. Victorian hääluomuksen tyyliä jäljittelevä puku sopii hyvin skandinaaviseen makuun. Kuten kuninkaalliseen häätyyliin sopii, puvussa on olkapäät peittävät kaulus. Tässä luomuksessa suomalaismorsian voi tuntea itsensä prinsessaksi.

Olkaimeton hääpuku on suosittu ja sopii monen mallisille morsiamille. Glamouria hääpukuun tuovat kauniin kirjavat tai säihkyvät koristevyöt. Hääpuvuissa vilahtelevat muutenkin värikkäät kirjailut ja rohkeat koristelut.

Lavem By Muotitalo Tyynelän puvut, katso:

Lisää hääpukumuotia MTV3 Katsomossa


Teksti: MTV3 Helmi

Kuvat: Suomen Messut

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja