Lauri Markkaselta tuttu tehoilta, Utah kiri voittoon – Jazz-pomo salaperäisenä uudesta tähtihankinnasta

Koripallon NBA:ssa Lauri Markkasen Utah Jazz on voittanut Toronto Raptorsin pistein 122–116. Voitto tarkoitti sitä, että Utah onnistui katkaisemaan kolmen ottelun tappioputkensa.

Utahin suomalaispelaaja Lauri Markkanen heitti ottelussa 23 pistettä ja oli joukkueensa paras pistemies yhdessä Walker Kesslerin kanssa.

Markkanen kahmi lisäksi ottelussa yhdeksän levypalloa ja antoi viisi koriin johtanutta syöttöä. Raptors johti ottelua vielä neljännellä neljänneksellä enimmillään 13 pisteellä ennen Utahin kirin alkua.

Ennen Toronto-ottelua NBA kertoi, että ensi viikon tähdistöottelussa Markkanen pelaa avausviisikossa. Paikka aukesi, kun useampi pelaaja ilmoitti jättävänsä tapahtuman väliin loukkaantumisen vuoksi.

Utah pelasi ilman uusia pelaajia

Utahilla oli Torontossa kapea miehistö, sillä aiemmin tällä viikolla tehtyjen pelaajakauppojen jälkeen joukkueeseen tulleet kolme pelaajaa Russell Westbrook, Juan Toscano-Anderson ja Damian Jones olivat sivussa.

Erityisesti Westbrookin kohtalo on puhuttanut, sillä yleisesti on arveltu, ettei 47 miljoonaa dollaria kuluvasta kaudesta kuittaava tähtipelaaja pelaa Utahissa otteluakaan. Sen sijaan Utahin on arveltu ostavan Westbrookin ulos sopimuksestaan.

Utahin GM Justin Zanik kertoi kuitenkin perjantaina Salt Lake City Tribunen mukaan, että Westbrook saatetaan sittenkin nähdä Jazzin paidassa kuluvan kauden aikana.

– Olemme hänen kanssaan avoimia kaikille vaihtoehdoille, Zanik sanoi ja lisäsi, ettei mitään päätöksiä ole toistaiseksi tehty.

Utahin kausi jatkuu sunnuntaiaamuna Suomen aikaa kotiottelulla New York Knicksiä vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat