Lauri Markkasella vaisuhko ilta NBA:ssa – Chicago Bulls taipui kreikkalaistähden mahti-illan edessä

Lauri Markkanen haluaa pelata täyden NBA-kauden terveenä – Bullsin tavoite pudotuspeleissä 3:01
Videolla kuvaa Lauri Markkasen peliotteista.

Lauri Markkasen Chicago Bulls on joutunut taipumaan Milwaukee Bucksin vieraana 115–124.

Markkanen pussitti ottelussa 11 pistettä. Hän sai kuudesta kolmosyrityksestään kaksi sisään.

Chicagon parhaan pistesaaliin keräsi tulokasmies Coby White, joka kirjasi 26 pistettä. Zach LaVine kiri kannoilla keräämällä ottelusta 25 pistettä.

Ottelun suurin sankari oli Milwaukeen kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo, joka keräsi 38 pistettä ja 16 levypalloa.

Chicago ja Milwaukee menivät puoliajalle lähes tasoissa, mutta kolmannessa erässä kotijoukkue otti kaulaa. Chicago keräsi päätöserässä niukasti enemmän pisteitä, mutta kiri ei riittänyt ottelun voittoon.