Lauri Markkanen loppukauden sivussa – korislegenda Hanno Möttölä esittää epäilyksensä syistä

7:51
Hanno Möttölä arvioi Lauri Markkasen tilannetta.

Lauri Markkasen NBA-seura Chicago Bulls päätti varotoimena päättää suomalaiskoripalloilijan kauden ennenaikaisesti. Koripallolegenda Hanno Möttölä muistuttaa Bullsin asetelmista, jotka vaikuttanevat ratkaisuun.

Markkanen kävi tuoreeltaan Torontossa sairaalassa testeissä korkean sykkeen ja uupumuksen takia. Seuran tiedotteen mukaan kaikki testitulokset ovat toistaiseksi olleet normaaleita, mutta lääkintätiimi on suositellut varmuuden vuoksi lisätestejä seuraavien 10–14 päivän ajalle.

– Toivotaan, ettei ole mitään vakavampaa ja on vain kroppa jostain syystä väsynyt, Möttölä sanoi MTV Uutiset Livessä.

Möttölä spekuloi, että Markkasen sivussa pitämisen taustalla voi olla myös NBA:n tuleva varaustilaisuus. Joukkue saa arvonnassa sitä paremmat todennäköisyydet kärkivarauksiin, mitä huonommin se on sijoittunut sarjassa.

– Tietysti Chicagolla on tilanne, että melkein toivotaan, että hävitään loppukauden otteluita enemmän, että tulee parempi draft-sijoitus, niin ihan turha Lauria on tässä viimeisten kahden viikon aikana peluuttaa enää, Möttölä tuumi.

Chicago Bullsin takana 15 joukkueen itäisessä konferenssissa ovat tällä hetkellä vain Cleveland Cavaliers ja New York Knicks.

Miten Möttölä arvioi Markkasen suorituksia tällä kaudella? Entä mitä odotuksia ensi kaudelle on? Katso koko haastattelu ylälaidan videolta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja