Lauri Korpikosken karmea epäonni jatkuu – Sveitsistä kuuluu huolestuttavia tietoja

TPS:n ja Lauri Korpikosken saaga puhuttaa C Moren kiekkostudiota –"Tämä on mennyt jo henkilökohtaisuuksiin" 4:03
Lauri Korpikosken ja TPS:n välit tulehtuivat pahasti syksyn mittaan. C Moren kiekkostudio käsitteli entisen NHL-hyökkääjän tilannetta lokakuussa.

Pahoista terveyshuolista viime vuosina kärsinyt Lauri Korpikoski on joutunut aivotärähdyksen takia sivuun pelattuaan vain neljä ottelua Sveitsin jääkiekkoliigan EHC Biel-Biennessa, kertoo paikallinen Bieler Tagblatt -lehti.

Lokakuun puolivälissä Sveitsiin pitkän sairauslomansa päätteeksi siirtynyt Korpikoski loukkaantui Biel-Biennen perjantain 4-1-kotivoitossa HC Luganoa vastaan. Kolmosketjun laidassa ottelun aloittanut suomalaishyökkääjä oli jäänyt ilman tehoja kauden ensimmäisissä peleissään.

Seura ei toistaiseksi ole tiedottanut mitään Korpikosken poissaolon pituudesta. Lauantaina Biel-Bienne kertoi ennen Davosissa tullutta 0-8-tappiota vain, että Korpikoski ei ollut mukana pelimatkalla.

Korpikoski on kärsinyt viime vuosina pahoista terveysongelmista. Hän joutui alkukaudesta 2018 sivuun sydänlihastulehduksen takia. Edellisenä keväänä hän oli sairastunut krooniseen suolistotulehdukseen IBD:hen.

TPS:n entinen kapteeni ajautui sairauslomansa lopulla pahoihin riitoihin kasvattajaseuransa kanssa. MTV Urheilu uutisoi Korpikosken ja TPS:n kiistoista syyskuussa.

Korpikosken loukkaantumisesta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös:

    Uusimmat