Lauren, 29, on neitsyt ja raskaana – ei halua välttämättä koskaan harrastaa seksiä

29-vuotias nainen, joka ei koskaan ole harrastanut seksiä, saa ensimmäisen lapsensa kesäkuussa.

Kanadalainen 29-vuotias neitsyt kertoo odottavansa ensimmäistä lastaan, jonka on tarkoitus syntyä kesäkuussa. Tuleva äiti Lauren kertoo, ettei ole koskaan harrastanut seksiä, ja että hän on onnellisempi täysin yksikseen.

Manitobassa, Kanadassa uskonnollisessa yhteisössä elävä Lauren ei ole välittänyt perheensä, ystäviensä tai lääkärien neuvoista, vaan on hankkiutunut raskaaksi spermanluovuttajan avulla.

Seksi ei kiinnosta

Lauren kertoo, että hän on tyytyväinen, vaikka ei koskaan harrastaisi elämässään seksiä. Nainen pikemminkin toivoo, että lapsen saaminen auttaisi häntä pääsemään pakoon deittailumarkkinoita.

Lauren suhtautuu deittailuun nihkeästi ja pitää sitä suorastaan turhana. Kokemukset deittisovelluksissa eivät ole vahvistaneet intoa.

– Ihmiset sanovat kamalia asioita. Muistan, kun minulla oli nettideittiprofiili ja ensimmäinen kommentti, jonka sain, oli: haluatko tulla istumaan naamalleni? Ensinnäkin, toimiiko tuo todella johonkin? Ja toisekseen, ei kiitos. Tuon kaltaiset ihmiset työntävät minut pois, Lauren kertoo Vice-sivuston haastattelussa.

Lauren myöntää raskaaksi tultuaan joskus ajatelleensa seksin harrastamista kokeilumielessä. Tekoihin nainen ei kuitenkaan ole koskaan ryhtynyt, sillä myös suuteleminen on ollut hänen mielestään kiusallista eikä asia, jonka hän haluaisi kokea uudelleen.

Lauren kertoo, ettei kerran kokeiltuaan myöskään pitänyt masturboinnista.

Ongelmia hormotoiminnassa

Lauren kärsii hypopituitarismista eli aivolisäkkeen vajaatoiminnasta, joka ilmenee puutteellisena hormonitoimintana. Lauren on kärsinyt vaivasta syntymästään lähtien, ja sen takia esimerkiksi hänen murrosikänsä alkoi muita ikätovereita myöhemmin. Vaivan vuoksi Laurenia kiusattiin lapsena.

Suurin haaste naiselle lopulta olikin tulla raskaaksi hormoniongelmien ansiosta.

– Alun perin endokrinologini sanoi, että se ei tulisi tapahtumaan, että minun tulisi hankkia munasolun luovuttaja ja maksaa kymmeniä tuhansia dollareita keinohedelmöityksestä.

Lauren neuvottiin kuitenkin hedelmöitysklinikalle, ja vuoden odotuksen jälkeen kaikki muuttui. Uskonnollisessa yhteisössä elävä Lauren kuitenkin sanoo, ettei uskonnollisuus ollut syy äitiyteen.

– Näin minä näytän keskisormea niille ihmisille, jotka sanoivat minulle, etten voi tehdä sitä, koska en ole vielä naimisissa, Lauren sanoo.

***

10:21

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja