Laura Monoselle jäi kiva maku – "Onhan täällä kovia hiihtäjiä paikalla"

Hämeenlinnan Hiihtoseura oli nopein Vantaalla järjestetyssä maastohiihdon Suomen cupin naisten 3x5 kilometrin viestissä. Ankkuri Laura Mononen nosti Hämeenlinnan perinteisellä hiihdetyn viestin voittoon. Joukkueen muut jäsenet olivat Maija Hakala ja Anni Kainulainen.

–  Ihan kiva maku näistä jäi. Onhan täällä Suomesta kovia hiihtäjiä paikalla, mutta eivät nämä kansainväliset kisat ole. Oli kiva päästä hiihtämään erilaisissa keleissä. Tällaiset kaksi lyhyttä kisaa tekivät ihan hyvää, Mononen summasi kahden päivän cup-urakan jälkeen.

Kainuun Hiihtoseura nousi viimeisellä osuudella nelossijalta toiseksi Anne Kyllösen vauhdilla. Eroa voittajaan jäi 32,7 sekuntia. Kainuun Hiihtoseura pysyy naisten viesticupin kärkipaikalla.

Oulun Hiihtoseura oli kolmas ja Vantaan Hiihtoseura neljäs.

Vuokatti hyytyi lopussa

Viimeisessä vaihdossa viestiä johtanut Vuokatti Ski Team oli viides.

–  Ei ollut lentoa tänään. En ollut varmaan palautunut eilisestä, Vuokatin avausosuuden hiihtänyt Eveliina Piippo viittasi tiistain henkilökohtaiseen vitoseen.

Vuokatin toisen osuuden hiihtänyt Susanna Saapunkikaan ei ollut tyytyväinen suoritukseensa. Tiistaina hän oli henkilökohtaisen kilpailun toinen Anne Kyllösen jälkeen ja ennen Laura Monosta.

–  Ei ollut niin hyvä päivä kuin eilen. Minulla oli aavistuksen liian ottava suksi. Se toi vähän haasteita laskuissa ja matkan varrella, Saapunki sanoi.

Vuokatin kolmas hiihtäjä oli Aija Söyrinki.

Oulun Hiihtoseuran toisen osuuden hiihtänyt Riitta-Liisa Roponen on muutaman viikon reissulla Suomessa. Hän asuu perheineen Yhdysvalloissa.

–  Viestit seuran väreissä sytyttävät aina. Sukset olivat taas priimaa, Roponen sanoi.

Tammi-helmikuun taitteessa hän kilpailee Vöyrillä SM-hiihdoissa.

–  Siellä mennään pidemmälle matkalle, niin saa laitettua itsensä lujemmalle, Roponen suunnitteli.  

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja