Laulutaidollaan hurmannut Susanna Laine paljastaa totuuden maskin takaa: "Ei saanut happea, eikä oikein nähnytkään mitään"

Kuka on tällä kertaa maskin takana? 3:01
Lauantaina Masked Singer Suomi -ohjelmassa maskinsa riisui Hertta

Juontaja Susanna Laine kertoo Instagramissa, että Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähtyä asua piti muokata ennen kuvauksia poran kanssa.

Lauantaina Masked Singer Suomi -ohjelmassa maskinsa riisui tällä kertaa Hertta. Maskin takaa paljastui suosikkijuontaja Susanna Laine, joka esitti lauantain jaksossa Annika Eklundin kappaleen Shanghain valot ja sai sosiaalisessa mediassa rutkasti kehuja laulutaidoistaan.

Laine kertoi tuoreeltaan MTV Uutisille, että vastasi heti myöntyvästi, kun häntä kysyttiin mukaan ohjelmaan. 

– Oli aivan mahtavaa olla mukana. Olen ollut monissa tuotannoissa mukana, tähän koukutuin täysin.

Sunnuntaina hän julkaisi Instagram-tilillään kuvia ohjelman kulisseista ja kertoi, kuinka tiukka rypistys oli todella kyseessä.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Laine kiittää päivityksessään vuolaasti sosiaalisessa mediassa saamistaan kommenteista, joita hän kertoo lukeneensa hyvillä mielin. Lisäksi hän kiittää puvustaja Merja Thiliä.

– Päivää ennen kuvauksia Hertta ei saanut happea, eikä oikein nähnytkään mitään, niin Merja haki poranja teki pienet ilmanvaihtokanavat maskiin. On se taitava ja koko muukin tiimi timanttia! Laine hehkuttaa.

Laine kertoi saaneensa syksyn aikana paljon uteluita siitä, että onko hän Masked Singerin Hertta. Pokerinaama kuitenkin piti.

– En sanonut juuta enkä jaata. Aika nopeasti lähipiiri tajusi, mutta olin vain hiljaa. 

Musiikin suhteen juontaja ei ole amatööri, sillä hän on ollut mukana Aikakone-bändissä, sekä laulanut teatterilavalla. Hän on myös opiskellut ammattikorkeakoulussa musiikkia. 

– Moni on sanonut, ettei maskin kanssa esiintyminen jännitä niin paljon. Minua kyllä jännitti, hän toteaa.

Masked Singer Suomi -ohjelma huipentuu lauantaina 19. joulukuuta MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat