Laulajan omituiset naiskuviot ihmetyttävät

Laulaja Bryan Adams ilmoitti hiljattain, että tähden henkilökohtainen assistentti Alicia Grimaldi odottaa hänelle lasta. Adamsin tyttöystävä on huhujen mukaan kuitenkin aivan joku muu.

Henkilökohtaisista suhteistaan vaitonainen Bryan Adams, 51, on pian isä. Henkilökohtainen assistentti Alicia Grimaldi odottaa tähdelle lasta. Uutinen tuli yllätyksenä ystävillekin, sillä moni ei tiennyt Adamsin edes seurustelevan. Mutta seurusteleeko laulaja Grimaldin kanssa?

Adamsin kerrotaan nimittäin seurustelleen viimeiset kaksi vuotta 35-vuotiaan, Euro RSCG:n entisen markkinointipäällikön, Antonia Harrisonin, kanssa. Harrisonin ystävä kertoo, että heitä todellakin pidetään pariskuntana, mutta romanssia ei retostella julkisesti.

Adamsin lasta odottava Grimaldi puolestaan tapasi laulajan vuonna 2004 auttaessaan tätä perustamaan hyväntekeväisyysäätiönsä. Nyt raskaana olevan assistentin kerrotaan asuvan tähden Chelsean kodissa. Grimaldin isä, markiisi Peter Martin Gort Beaufort Grimaldi, on intoutunut kommentoimaan tyttärensä raskautta.

– Hänestä tulee ensimmäinen lapsenlapsemme, ja tietenkin olemme ilahtuneita Alician ja Bryanin puolesta, isä-Grimaldi sanoi.

Hääuutisia isä ei suostunut kommentoimaan.

Pettämisestäkin tähteä on syytetty. Vuonna 2003 Adamsin entinen tyttöystävä Cecilie Thomsen väitti tähden pettäneen häntä aikoinaan prinsessa Dianan kanssa.

– Neiti Thomsen ei tiedä mitään ystävyydestäni Dianaan eikä tiedä kukaan muukaan, Adams kuittasi tuolloin.

MTV3/Helmi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja