Laulajalegenda Eini sai kauan odottamansa puhelun ja lähti mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan: "Olen aina aikaisemmin ajatellut, että tuonne olisi ihana päästä"

Laulaja Eini tarttuu innolla uusiin haasteisiin tänä syksynä, kun hänet nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa MTV3-kanavalla.

Einin haave toteutui, kun häntä pyydettiin mukaan suositun Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman uudelle tuotantokaudelle. Tähän saakka laulaja on seurannut sarjaa intensiivisesti kotisohvaltaan.

– Olen ollut kyseisen ohjelman valtavan suuri fani. Se on ollut minulle kohokohta keikalta paluun jälkeen katsoa tätä ihanaa formaattia, joka on ihan käsittämättömän hienosti tehty.

Einin mielessä on vilahtanut ajatus siitäkin, että kuinka hän toimisi, mikäli häntä pyydettäisiin mukaan ohjelmaan.

– Olen ajatellut, että tuonne olisi ihana päästä, mutta viime vuosina olen alkanut miettimään, että hui kauhea, enhän minä siihen voisi ikinä lähteä. Kun minulle sitten soitettiin, niin hetken aikaa mietin sitä, mutta sanoin kuitenkin saman puhelun päätteeksi, että minä lähden mukaan, Eini muistelee.

– Ole tosi otettu, että minua kysyttiin mukaan. Ajattelen jälkikäteen niin, että hullu olen, kun lähden, mutta olisin ollut hullu, jos en olisi lähtenyt, hän toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa starttaa MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 22.9.

Lue myös:

    Uusimmat