Laulajakaunotar Jannika B avautuu koulukiusaamisesta – uskalsi vihdoin paljastaa korvansa

Jannika B kertoo, että hän on pitänyt hiuksiaan tarkoituksella auki vuosikausien ajan. 

Laulajatähti Jannika B julkaisi Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa onnellisesti hymyillen Emma-gaalan punaisella matolla. Kuvan yhteydessä hän kirjoittaa koskettavasti ulkonäöstään ja epävarmuuksistaan. 

– Minua harvemmin näkee hiukset kiinni laitettuna. Syy tähän on korvani ja kaulassa oleva vitiligo. Koulussa minua kiusattiin näistä kahdesta asiasta.

– Eilen tajusin, että kaunis tyttäreni on perinyt minun korvani ja ne ovat maailman söpöimmät korvat ja toivon, ettei hän koskaan halua piilotella niitä. Tästä lähtien pidän hiuksia useamminkin kiinni. 


Vitiligo on ihon pigmenttihäiriö, joka ilmenee valkoisina laikkuina ihossa.

Jannika B:n jakamasta kuvasta on tykätty yli 3000 kertaa ja sen yhteyteen on ilmestynyt kymmeniä kommentteja, joissa Jannika B:n fanit kertovat omista epävarmuuksistaan ja kehuvat tähden uudenlaista kampausta. 

– Voi Jannika, katsoin eilen, että olet ihan kuin keijukainen, kun sulla on hiukset noin. Vitiligoa ei kannata eikä tarvitse hävetä. Mulla on jo ripsetkin osittain valkeat sen vuoksi. Sanon aina että olenpa harvinaisen omalaatuinen, eräs fani kirjoittaa.

– Ihan superkaunis olet aina, hiukset kiinni tai auki. Jutussa minut sai kyyneliin sellainen asia, että meillä tyttäresi kaima Martta on myös saanut keijujen korvat, kirjoittaa toinen. 

Lue myös:

    Uusimmat