Laulaja Taylor Swift ei olekaan viaton: Pelleilee miesten kustannuksella

Laulaja Taylor Swift näyttää viattomalta, mutta näyttelijän tuntevat kutsuvat häntä oikeaksi miestennielijäksi. Tähti myös pelleilee miesten kustannuksella kirjoittamalla heistä lauluja.

Laulaja Taylor Swift näyttää vaaleissa hiuksissaan ja posliininsileässä ihossaan joka pojan unelmatyttöystävältä. Tähden lähipiiri kuitenkin paljastaa, että totuus on kaikkea muuta.

– Taylor katselee kuuluisia miehiä ja haluaa tapailla heitä niin montaa kuin mahdollista. Hän näyttää enkeliltä, mutta se on kaukana todellisuudesta. Hän viekoittelee miehiä ja kiusoittelee heitä. Ja kaiken lisäksi hän kirjoittaa heistä kappaleita, lähde kertoo.

Huhujen mukaan Swift kirjoittaa lauluja myös naispuolisista ystävistään. Yhdessä laulussaan hän laulaa, kuinka "hän on näyttelijä, mutta on paremminkin tunnettu siitä, mitä tekee makuuhuoneessa". Sanojen sanotaan viittaavaan ex-ystävä Calmilla Belleen.

Swiftin kerrotaan olevan myös kova ottamaan ja jättämään miehiä. Hän on tapaillut muun muassa John Mayeria, Taylor Latneria ja Cory Monteithia, joista ainakin osan Swift on lopulta jättänyt kuin nallin kalliolle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: fem.mgid.com

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja