LaToya Jackson: Michaelilla oli hyvä syy piilottaa lastensa kasvot

Edesmenneen popin kuninkaan Michael Jacksonin sisko LaToya Jackson kertoo, miksi veljensä piilotti lastensa kasvot julkisuudelta.

Edesmenneen pop-ikoni Michael Jacksonin sisko LaToya Jackson uskoo veljensä kasvattaneen tasapainoisia lapsia, koska piilotti maskien avulla heidän kasvonsa julkisuudelta.

Michaelilla oli tapana peittää lastensa Prince Michaelin, 15, Parisin, 14, ja Prince Michael II:n kasvot milloin he menivätkään ulos, sillä hän halusi suojella heidän kasvojaan medialta. LaToyan mukaan tämä oli oikea valinta, sillä se antoi heille mahdollisuuden elää normaalisti silloin, kun he olivat ulkona ilman kuuluisaa isäänsä.

– Se oli se syy, miksi hän laittoi heille maskit. Kun lapset menivät ulos ilman isäänsä, he saattoivat tehdä mitä ikinä halusivatkaan ja elää normaalia elämää, joka on mahtavaa. Heillä oli mahdollisuus kokea se. Kun he olivat ulkona lastenvahdin kanssa (ilman maskeja), kukaan ei tiennyt, keitä he olivat. Mutta Michaelin kanssa he pitivät naamionsa, jotta ihmiset eivät tunnistaisi heitä silloin tai nyt ja nyt he ovat hyvin tasapainoisia lapsia, mikä on hienoa, LaToya kehuu.

Nykyään isoäitinsä Katherine Jacksonin huostassa elävät lapset ovat olleet julkisuudessa useammin isänsä kuoltua heinäkuussa 2009. LaToya pohtii veljensä todennäköisesti suojelleen yhä lapsiaan julkisuudelta, jos olisi vielä elossa.

– Totta puhuen uskon, että Michael olisi pitänyt heidät yhä erillään mediasta. Se oli hänen tapansa kasvattaa lapset. Äitini mielestä lasten piti riisua naamionsa ja saada kokea elämä sellaisena kuin se on. Minä rakastan heitä kaikkia, he ovat niin loistavia. Michael on tehnyt upean työn ja äitini pärjää uskomattoman hyvin heidän kanssaan, LaToya iloitsee.


MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja