Lasse Liemola: Idols-kilpailun formaattia pitäisi muuttaa!

Iskelmälaulumestaruuskilpailusta julkisuuteen 50-luvulla ponnahtanut Lasse Liemola ei pidä Idols- laulukilpailun formaatista. Liemolan mielestä kilpailussa kohdellaan nuoria laulajia liian kovasanaisesti.

"Ohjelmalla on inhottava tapa, miten nuoria masennetaan ja pistetään itkemään. Julkinen mollaaminen on hirveän raadollista. Tätä voi verrata koulu- ja työpaikkakiusaamiseen."

Vaikka finaaliin selviytyvät laulajat saavatkin hienon mahdollisuuden edetä laulu-uralla, se ei kohota Idolsin arvoa Liemolan silmissä.

"On muitakin tapoja löytää ne hyvät laulajat."

Liemola kritisoi sitä, että Idols-ohjelmaan otetaan hänen mielestään tietoisesti mukaan myös todella huonoja laulajia. Kilpailijat voisi Liemolan mukaan karsia jo etukäteen, jolloin kisassa olisi parhaimmisto mukana.

"Kyllä ihmiset varmasti katsoisivat ohjelmaa, jos on hyviä esiintyjiä. Mikseivät katsoisi?"

Ei mitään yhteistä Idols-tähtien kanssa

Vaikka Liemola ponnisti nykyisten Idols-tähtien tapaan julkisuuteen laulukilpailun kautta, Liemola ei näe yhtäläisyyksiä hänessä ja tämän päivän tähtösissä.

"Me päästiin vähällä, silloin ei ollut riepottelua. Tänä päivänä viihdemaailmakin on erilainen, ennen ei ollut televisioita ja lavatansseissa käytiin esiintymässä."

Tämän päivän hevirokki ei lämmitä Liemolaa. Anna Erikssonilla ja Jari Sillanpäällä sen sijaan on miestä miellyttäviä kappaleita.

"Lordi taas ei kolahtanut yhtään, eikä tämä, mikä menee nyt Euroviisuihin", Liemola kommentoi viitaten Waldo's People -yhtyeeseen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja