Lassas liikuttui HIFK:n kotiyleisön edessä: Ei voi olla tarpeeksi kiitollinen

Fredrik Lassas pelasi ensimmäisen ottelunsa kotiyleisön edessä torstaina, kun HIFK isännöi HJK:ta Stadin derbyssä.

Molemmissa päädyissä fanit järjestivät näyttävät tifot ja 10 000 katsojan edessä astelu kentälle oli pelaajille tunteikas hetki.

- Pystyykö tuota tunnetta nyt edes sanoin kuvata. Kun käveltiin sisään, fanit lauloivat. Oli vaikea olla hymyilemättä. Olinkin varmaan yhtä hymyä läpi koko alkuseremoniat, Lassas kertoi MTV Spotille ottelun jälkeen.

Myös ottelun lopussa koettiin tunteikas hetki, kun HIFK:n kannattajat ja pelaajat kohtasivat päädyssä. Suomalaisittain sangen harvinaista intiimiyttä fanien ja pelaajien välillä jaettiin halauksin.

- Fanien kanssa ollaan yhtä ja se on meidän yksi iso vahvuus tässä sarjassa. Faneista tuollainen lähtee. Ne näyttää suurta arvostusta mitä me tehdään ja me halutaan kiittää heitä. Mieletön tunne, laulu raikasi koko 90 minuuttia ja vähän päälle. Pelaajille niin iso juttu. Ei voi olla tarpeeksi kiitollinen.

HIFK:n kannattajat hoitivat oman leiviskänsä kunnialla, myös pelaajat kentällä pääsivät alkushokin jälkeen hyvin peliin mukaan.

- Kun se maali tuli aluksi, ajattelin pikaisesti, että tuleekos tästä 5-0, mutta äkkiä se ajatus hävisi kun kuunteli yleisöä niin tuli fiilis taas.

- Duunia painettiin. Oma peli lähti paremmin käyntiin tokalla puoliajalla kun saatiin pari hyvää suoritusta ja syöttöketjua, jotka avasi varmaan jonkun pienen lukon päissä. Onneks saatiin se byyri, se oli pelin jatkon kannalta tärkeä. Muuten olisi tullut raskas ilta, Lassas päättää.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja