Mainos

Läpsiminen oli liikaa – Brittien BB-kilpailijoiden rivoista seksileikeistä skandaali

Kilpailijapari päätyi liiankin estottomaan intiimiin kanssakäymiseen kameroiden edessä.

Brittikatsojat järkyttyivät Big Brother -tosi-tv-sarjan viime viikolla nähdystä jaksosta. Ohjelmassa kilpailijat Laura Carter ja Marco Pierre White Jr. intoutuivat suutelemaan ja koskettelemaan toisiaan intiimeiltä alueilta.

Aluksi pari puuhasteli uima-altaassa, mutta siirtyi myöhemmin jatkamaan puuhailua sisätiloihin. Kaksikko päätyi muun muassa läpsimään toisiaan kesken kiihkeän toiminnan.

Katsojien mielestä Carterin ja White Jr.:n touhut olivat liian rivoja esitettäväksi televisiossa. Eri medioissa on kuvailtu kyseisten iltapuuhien olleen ronskeinta, mitä sarjassa on nähty.

The Guardianin mukaan Big Brotheria esittävä Channel 5 -kanava on saanut yli 600 palautetta sarjan rivoista hetkistä. Lehden mukaan tv-ohjelmien sisältöä valvova Ofcom on aloittanut tutkimuksen tosi-tv-sarjan sisällöstä.

– Tutkimme sitä, että ylittivätkö Big Brotherin seksikohtaukset yleisesti hyväksytyn rajan ja näytettiinkö ne televisiossa soveliaaseen kellonaikaan, Ofcomin edustaja kertoo lehdelle.

Marco Pierre White Jr. häädettiin Britannian BB-talosta viime perjantaina pidetyssä häätöäänestyksessä. Eilen maanantaina White Jr. kertoi ITV-kanavan aamuohjelman haastattelussa katuvansa talon tapahtumia.

Mies kertoi luulleensa saaneensa kihlatultaan Kim Melville-Smithiltä luvan tehdä talossa mitä haluaa.

– Ehkä asiat menivät liian pitkälle, otan siitä täyden vastuun. Laura on hieno ihminen, mutta tunnen syyllisyyttä tapahtuneesta, nolostunut White Jr. kertoi ohjelmassa.

– Tiesin, että kihlattuni näkee, mitä talossa tapahtuu. Mutta BB-talossa ulkopuolinen maailma unohtuu välillä kokonaan. Se on hullua.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.