Lapsi menehtyi ja 40 loukkaantui vakavassa bussionnettomuudessa Yhdysvalloissa – bussi täynnä kotiin palaavia pikkulapsia

Lapsi menehtyi ja 40 loukkaantui vakavassa bussionnettomuudessa Yhdysvalloissa 1:55

Nuorta amerikkalaista jalkapallojoukkuetta kuljettanut bussi joutui vakavaan onnettomuuteen Yhdysvaltojen Arkansasissa. Onnettomuudessa menehtyi yksi lapsi ja ainakin 40 ihmistä on loukkaantunut. Loukkaantuneista suurin osa oli lapsia.

Joukkue oli matkalla kotiin Memphisiin pelattuaan mestaruuskilpailussa Teksasissa viikonloppuna. Poliisin mukaan bussi ajautui pois tieltä ja lensi ympäri. Poliisi vastaanotti hätäpuhelun myöhään yöllä ja löysi bussin tapahtumapaikalta kyljeltään.

"Lapset olivat järkyttyneitä"

Bussissa matkustaneet lapset olivat 8–10-vuotiaita.

– Kun pelastuslaitos saapui paikalle, useat lapsista olivat jo bussin ulkopuolella. Lapset olivat järkyttyneitä ja heillä oli lieviä vammoja, kommentoi paikallinen poliisi.

Kaksi loukkaantunutta jouduttiin lennättämään kiireellisesti sairaalaan. Loput onnettomuuden uhreista vietiin sairaaloihin maanteitse.

– Sääolosuhteet eivät näytä olevan syy onnettomuuteen. Bussin kuljettaja on elossa ja häntä kuulustellaan parhaillaan onnettomuudesta, kommentoi poliisi. 

Lue myös:

    Uusimmat