3-vuotiaan lapsensa murhasta syytetty peitti kasvonsa oikeudessa – "En ajatellut mitään, sain vaan sellaisen hulluuden kohtauksen"

Porvoon puukotusoikeudenkäynti alkoi – syytetty peitteli kasvonsa 1:05

Nelikymppinen Ranskan kansalainen on saanut syytteen pikkutyttönsä murhasta. Teko tapahtui viime marraskuussa Porvoossa. Juttua puidaan Porvoon käräjätalolla.

Pienen tyttärensä murhasta syytetty mies peitti kasvonsa oikeudessa. Katso video tältä aamulta.

Teko oli raaka. Mies oli tappanut tytön iskemällä tätä kolmasti isolla veitsellä päähän. Jokainen lyönti lävisti tytön kallon ja aivot. Lisäksi mies viilsi tytölle viiden sentin mittaisen pinnallisen haavan kaulan vasemmalle puolelle.

Ennen tekoa mies oli napannut tytön äidiltään, kun tämä oli aamulla viemässä lasta päivähoitoon. Verityö tapahtui puistossa, jonne äiti seurasi miestä ja lasta.

Taustalla oli huoltajuuskiista, jossa lapsen huolto oli aiemmin syksyllä määrätty äidille. Syyttäjän mukaan mies oli uhannut naista tappamisella.

Syytetty kiisti murhan

Karibian saarilta alun perin kotoisin oleva syytetty kiisti murhasyytteen, mutta myönsi tapon. Kirjallisessa vastineessa mies selitti tekoa henkisellä epätasapainolla ja elämänsä vastoinkäymisillä.

Syytetyn mukaan hän ei ollut suunnitellut tekoa etukäteen. 

– Kun tulin puistoon portin eteen, olin tyttöni kanssa ja näin poliisin tulevan, niin romahdin, mies kertoi kuulustelussa.

– En ajatellut mitään. Sain vaan sellaisen hulluuden kohtauksen.

Syyttäjä katsoi, että teko on tehty vakaasti harkiten sekä erityisen raa'alla tavalla. Törkeäksi teon teki muun muassa se, että se kohdistui omaan tyttäreen ja että se tapahtui äidin ja muiden läsnäollessa.

MTV seuraa oikeudenkäyntiä

Lue myös:

    Uusimmat