Lappeenrannan poliisiasemalle tuotiin kaksi miestä: Kummassakin tapauksessa vihan kohteena vähissä vaatteissa paenneet vaimot

Lappeenrannan poliisiasemalle tuotiin eilen illalla ja viime yön aikana kaksi miestä, jotka olivat käyttäytyneet uhkaavasti vaimojaan kohtaan.

Ensimmäinen tapaus sattui illalla Lappeenrannassa, kun aviomies oli uhannut vaimon kertoman mukaan häntä teleskooppipatukalla riidan seurauksena. Vaimon mukaan mies oli myös repinyt häntä hiuksista.

Poliisin saapuessa paikalle talon ulkopuolella oli nainen odottamassa vähissä vaatteissa. Naisen saamat vammat eivät olleet vakavia. Poliisi otti asunnosta kiinni noin 45 vuotiaan lievästi päihtyneen miehen ja toi hänet poliisiasemalle epäiltynä laittomasta uhkauksesta ja pahoinpitelystä.

Aamuyöllä Imatralla puolestaan aviomies rikkoi vaimonsa asunnon oven ja tunkeutui sekavana tämän asuntoon.

Nainen pääsi pakenemaan vähissä vaatteissa asunnosta ja soitti hätäkeskukseen.

Poliisi otti asunnosta kiinni entuudestaan tuntemansa paikkakuntalaisen noin 40 vuotiaan miehen ja toi hänet Lappeenrannan poliisiasemalle.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja