Lappeenrannan henkirikos: Nuori isä tappoi terveydenhoitajan kotikäynnillä

Poliisi on edennyt eilisen Lappeenrannan henkirikostutkinnan selvittelyssä.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että 57-vuotias neuvolassa työskennellyt terveydenhoitaja oli kotikäynnillä yksityisasunnossa, jossa oli 24-vuotias mies ja 23-vuotias nainen sekä noin kuuden viikon ikäinen vauva. Pariskunta oli avoliitossa ja vauva oli heidän yhteinen.

Poliisi epäilee, että asunnossa ollut mies tappoi terveydenhoitajan ja sen jälkeen itsensä. 23-vuotias nainen ja vauva eivät saaneet tilanteessa fyysisiä vammoja. Heidät on ohjattu kriisiapuun.

Rikoskomisario Ari Järveläisen mukaan mies on käyttänyt brutaalia väkivaltaa. Tekovälineitä oli poliisin mukaan kaksi erilaista.

– Hän on käyttänyt henkirikokseen kättä pidempää. Ne ovat enemmänkin astalotyyppisiä, ei ampuma-aseita, Järveläinen tarkentaa.

Tekoa tutkitaan tappona. Rikoksesta epäillyllä miehellä ei ole poliisin mukaan väkivaltataustaa. Poliisi on pääpiirteissään selvitellyt tapahtumien kulun, mutta taustalla voi olla muutakin.

– Neuvolassa työskennellyt hoitaja ja hänet surmannut mies eivät tietääksemme olleet entuudestaan tuttuja, Järveläinen kertoo STT:lle.

Henkirikos tapahtui yksityisasunnossa Lappeenrannassa eilen puolenpäivän aikaan. Kummatkin uhreista olivat lappeenrantalaisia.

(MTV3)

Katso Juha Muurisen juttu Lappeenrannasta (Seitsemän uutiset 30.11.2012)

Lue myös:

    Uusimmat