Mainos

Lappeenrannan henkirikos: Nuori isä tappoi terveydenhoitajan kotikäynnillä

Poliisi on edennyt eilisen Lappeenrannan henkirikostutkinnan selvittelyssä.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että 57-vuotias neuvolassa työskennellyt terveydenhoitaja oli kotikäynnillä yksityisasunnossa, jossa oli 24-vuotias mies ja 23-vuotias nainen sekä noin kuuden viikon ikäinen vauva. Pariskunta oli avoliitossa ja vauva oli heidän yhteinen.

Poliisi epäilee, että asunnossa ollut mies tappoi terveydenhoitajan ja sen jälkeen itsensä. 23-vuotias nainen ja vauva eivät saaneet tilanteessa fyysisiä vammoja. Heidät on ohjattu kriisiapuun.

Rikoskomisario Ari Järveläisen mukaan mies on käyttänyt brutaalia väkivaltaa. Tekovälineitä oli poliisin mukaan kaksi erilaista.

– Hän on käyttänyt henkirikokseen kättä pidempää. Ne ovat enemmänkin astalotyyppisiä, ei ampuma-aseita, Järveläinen tarkentaa.

Tekoa tutkitaan tappona. Rikoksesta epäillyllä miehellä ei ole poliisin mukaan väkivaltataustaa. Poliisi on pääpiirteissään selvitellyt tapahtumien kulun, mutta taustalla voi olla muutakin.

– Neuvolassa työskennellyt hoitaja ja hänet surmannut mies eivät tietääksemme olleet entuudestaan tuttuja, Järveläinen kertoo STT:lle.

Henkirikos tapahtui yksityisasunnossa Lappeenrannassa eilen puolenpäivän aikaan. Kummatkin uhreista olivat lappeenrantalaisia.

(MTV3)

Katso Juha Muurisen juttu Lappeenrannasta (Seitsemän uutiset 30.11.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.