Lammas hotpot 23.10.2000

Toim. Ari Malmberg

500 g lampaan patalihaa
1/2 purjo pieni pala kaalia
150 g herkku- tai siitakesieniä
2 porkkanaa
1 sipuli
2 tomaattia
2-3 dl kasvis- tai lihalientä
suolaa ja mustapppuria

1. Leikkaa lampaanliha annospaloiksi, poista halutessasi ylimääräinen rasva.
2. Paista liha paistinpannulla kauniin ruskeaksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Leikkaa purjo, kaali ja sienet paloiksi. Kuori ja paloittele porkkanat ja sipuli.
4. Laita paloitellut kasvikset ja liha kannelliseen uunivuokaan.
5. Leikkaa tomaatit viipaleiksi ja laita ne päällimmäisiksi.
6. Lopuksi lisää kasvis- tai lihaliemi ja kypsennä uunissa 225 asteessa noin tunnin ajan.
7. Tarjoa lammas- hot potin kanssa valkosipulipapuja ja leipää

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja