Laivamatkustajat loukkaantuivat, kun puuska kallisti alusta uhkaavasti – videolle tallentui, kun pöytiä, tuoleja ja matkustajia liukui huoneen poikki

Risteilyalus kallistui äkkinäisestä tuulenpuuskasta 1:16

Floridan lähettyvillä matkalla ollut Norwegian Espace -risteilyalus joutui riepottelun kohteeksi, kun kova tuulenpuuska alkoi yllättäen kallistaa alusta uhkaavasti.

CNN:n mukaan risteilyaluksen matkustajat nauttivat päivästään pianobaarissa, kun laiva lähti yllättäen kallistumaan. Matkustaja Aaron Blackin mukaan pöytiä, tuoleja ja matkustajia liukui huoneen poikki. Videolta nähdään, kuinka ihmiset pitävät lujasti pöydistä ja seinistä kiinni kallistumisen ajan.

– Muistan ajatelleeni, kuinka New Yorkista lähtiessä oli niin tyyntä, ja aivan yhtäkkiä meihin iski valtava tuulenpuuska. Koko laiva tavallaan kallistui noin kolmenkymmenen sekunnin ajaksi, kertoo Black.

Useat matkustajista ja aluksen henkilökunnasta loukkaantuivat tapaturmassa. Useita ambulansseja oli Port Canaveralin satamassa Floridassa vastassa odottamassa risteilyaluksella loukkaantuneita ihmisiä.

Lue myös:

    Uusimmat