Laittaako SM-liigajumbo TPS tähtiään ”lihoiksi”? – Päävalmentaja väläyttelee yllättävää ratkaisua

Jääkiekon SM-liigassa alkukauden pahin alisuorittaja, Turun Palloseura yrittää taistella vielä pudotuspeleihin pääsystä. TPS:n ero pudotuspeliviivaan on tällä hetkellä 11 pistettä. Piakkoin aletaan tulla siihen pisteeseen, jossa joukkueet tekevät päätöksiä loppukauden kuvioistaan. Mitä TPS meinaa tehdä? Myykö se pelaajiaan vai vieläkö se jatkaa taistelua?

TPS viritteli potentiaalista jymy-yllätystä perjantain kierroksella, kun se piinasi sarjakärki Kärppiä oikein olan takaa. Kärpät oli lopulta parempi jatkoajalla lukemin 4-3.

Mikäli TPS haluaisi nousta vielä pudotuspelitaisteluun mukaan, pitäisi sen napsia pisteitä yli 1,5 pinnan keskiarvolla. Viimeisissä kymmenessä ottelussa tahti on ollut 1,10.

Mitä Turussa meinataan tehdä?

– Puhuimme juuri alkuviikosta siitä, että niin kauan kuin meillä on vähääkään saumoja olemassa, niin tappelemme aivan viimeiseen asti. Niin kuin joukkueesta näkee koko ajan, TPS:n päävalmentaja Marko Virtanen sanoo MTV Urheilulle.

Oletusarvo on se, että sarjataulukon hännillä oleva joukkue yrittää kaventaa pettymyskaudesta syntyviä tappioita pelaajamyynneillä.

Tähän olettamukseen vedoten Virtanen lyö pöytään jopa hieman yllättävän vaihtoehdon.

– Jotain liikehdintää voi tulla, mutta teemme sen sillä tavalla, että pyrimme parantamaan joukkueemme suoritusta, Virtanen sanoo, vihjaten jopa potentiaalisilla lisähankinnoilla.

– Mitä ne liikkeet sitten ikinä ovatkaan, Virtanen lisää perään.

Lue myös:

    Uusimmat