Lahti Basketball purki yhdysvaltalaispelaajan sopimuksen – lauantain auto-onnettomuudesta käynnissä poliisitutkinta

Miesten Korisliigassa pelaava Lahti Basketball tiedottaa purkaneensa yhdysvaltalaislaituri Brandon Peelin sopimuksen.

Seura kertoo tiedotteessaan, että toista kauttaan Lahdessa pelanneen Peelin sopimus on purettu pelaajan aloitteesta.

Tämän jälkeen tiedotteessa palataan yllättäen viikonlopun tapahtumiin, joissa neljä lahtelaisjoukkueen pelaajaa joutui auto-onnettomuuteen Mäntsälässä.

– Lauantain tapahtumia ja onnettomuuteen johtaneita syitä tutkitaan poliisin toimesta. Emme voi kommentoida tapausta, koska tutkinta on kesken. Tiedotamme asiasta heti, kun meillä on asiasta faktaa.

Peelin osallisuudesta onnettomuuteen ja poliisitutkintaan ei mainita mitään, mutta tiedotteen muotoilu tuo väistämättä mieleen, että 26-vuotias yhdysvaltalainen olisi ollut jollain tapaa osallisena.

Maanantaina Lahti Basketball tiedotti, että kaksi neljästä onnettomuudessa mukana olleesta pelaajasta oli päässyt sairaalasta kotihoitoon. Aiemmin tiistaina seuran toiminnanjohtaja Roope Suonio kertoi MTV Urheilulle, että sairaalaan jääneet pelaajat on siirretty Hyvinkäältä Lahteen.

– Yksityisyyden suojan ja pelaajien oikeusturvan takia emme voi puhua tässä vaiheessa pelaajien nimistä. Onnettomuudesta on terveydellisiä seurauksia kaikille onnettomuudessa mukana olleille. Näitä asioita meillä ei ole lupa käsitellä julkisuudessa, Suonion allekirjoittamassa tuoreessa tiedotteessa kerrotaan.

– Tiedotamme asiasta heti lisää, kun se on mahdollista. Olemme tilanteesta niin avoimia kuin tässä vaiheessa voimme.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja