Auto-onnettomuudessa olleista Lahden pelaajista uusi päivitys – "Tuntuu kuin eläisimme keskellä painajaista"

0:52
MTV Uutiset Live: Neljä koripalloliigan pelaajaa auto-onnettomuudessa.

Koripallon pääsarjaseura Lahti Basketball on antanut päivityksen auto-onnettomuudessa olleiden pelaajiensa tilanteesta. Lahtelaisseuran mukaan kaksi pelaajista on kotiutunut sairaalasta ja kaksi on yhä sairaalassa hoidettavina.

Neljä Lahti Basketballin pelaajaa joutui auto-onnettomuuteen myöhään lauantai-iltana. Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio kertoi MTV Urheilulle onnettomuuden tapahtuneen Lahden ja Helsingin välisellä moottoritiellä lauantaina iltakymmenen jälkeen, kun pelaajien auto suistui tieltä. Onnettomuudessa ei Suonion mukaan ollut osallisena muita ajoneuvoja.

Pelaajat vietiin sairaalahoitoon.

– Tuntuu kuin eläisimme keskellä painajaista. Viimeiset päivät ovat olleet todella raskaita, koska huoli ja epätietoisuus on vallannut mielen, Roope Suonion allekirjoittamassa Lahti Basketballin tuoreessa tiedotteessa luonnehditaan.

– Lauantaiyönä Mäntsälässä tapahtunut kolari oli erittäin raju. Tilanteeseen nähden olemme erittäin onnekkaita, koska yhtään ihmishenkeä ei menetetty. Tämä on suoranainen ihme ja nyt keskitymme pelaajien kuntoutumiseen.

Kaksi pelaajaa on päässyt pois sairaalasta, mutta kaksi on yhä sairaalahoidossa. Lahden vierasottelu BC Nokiaa vastaan on siirretty keskiviikosta viikolla eteenpäin ja pelataan keskiviikkona 27.10.

– Lauantaina kohtaamme KTP:n kotiottelussa. Kentälle astuva joukkue sekä vielä kolarista palautuvat pelaajat tarvitsevat enemmän tukea kuin koskaan. Nyt on aika näyttää mikä on kotiyleisön voima.

– Kiitos lukuisista kannustavista viesteistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja