Lahtelaismies palautti pulloja — voitti 4,5 miljoonaa Lotossa

Lahtelaismiehen pullonpalautusreissu päättyi melkoiseen yllätykseen lokakuussa Lahdessa.

— Heräsin iltapäivätorkuilta kuin salaman iskemänä tai sähköiskun saaneena. Tuli sellainen olo, että nyt on lähdettävä tekemään Lotto, keski-ikäinen mies kertoo Veikkauksen tiedotteessa.

Mies pakkasi tyhjätpullot autoon ja ajeli kaikessa rauhassa Holman Prismaan, missä pullonpalautuspiste ja Veikkauksen myyntipaikka ovat lähekkäin.

— Tein tyhjistä limpparipulloista ja tölkeistä saamillani rahoilla kolme päätteen arpomaa riviä. Kävin siinä sitten vielä Alkossa ostamassa pienen viinapullon, vaikka olisi siinä apteekkikin ollut lähellä, mies naureskelee.

Yksi riveistä sisälsi seitsemän oikeaa numeroa. Järkytys oli niin suuri, että ryyppykin jäi ottamatta.

— Uskomatonta! Ei sitä ollut todeksi uskoa.

Voitolle jo käyttöä

Lokakuun lopun kierroksella oli jaossa 9 miljoonaa euroa, josta toinen puolikas meni Pirkanmaalle. Päijäthämäläispariskunta myöntää ajatelleensa, että entäs jos koko potti olisi osunut heille.

- Huh-huh. Olisi se ollut mielettömän iso raha, mutta on tämäkin meille todellinen jättipotti. Eihän tätä ehdi millään elämänsä aikana tuhlata.

Pariskunta kertoo käyttävänsä voittonsa muuttamalla kerrostalosta omakotitaloon järven rannalle. Myös auto vaihdetaan.

- Siivoojankin varmaan palkkaamme. Ei kai se nykyään niin ihmeellistä olekaan, toteaa rouva.

Kierroksen 43 toinen voittajapariskunta on Tampereelta. Siellä voittotosite ostettiin Kulman Grillistä ja Elintarvikkeesta.

Pariskunnalla onnea jo ennen voittoa

Jälkikäteen ajatelleen lahtelaispariskunta tunnistaa onnenpotkuja tulleen jo ennen megapottia.

- Perhepiirissä on ollut mukavia ja yllättäviä sattumuksia. Yksi niistä oli nuoremmassa polvessa tapahtunut mieluisan työpaikan saaminen omilla ansioilla. Se oli ylennys, rouva muistelee.

Miehellä kävi tuuri jo kesällä.

- Saatiin elokuussa hirmuinen hauki mökillä Savossa. Se painoi 8,2 kiloa. Se oli omalla tavallaan yhtä mahtava kuin tämä lottovoiton vonkale.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat