Lahtelaisjoukkue palaa parketille kauhunhetkien jälkeen – kokoonpano paljastaa isot muutokset: "Tämä viikko on tuntunut kestäneen ikuisuuden"

Lahti Basketball pelaa lauantaina Korisliigassa ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun joukkueen neljä pelaajaa olivat auto-onnettomuudessa viime viikonlopun Bisons-ottelun jälkeen. Kaikki pelaajat ovat kotiutuneet sairaalasta, mutta lauantain kotiotteluun on luvassa muutoksia. 

Lahtelaisjoukkue lähtee otteluun KTP Basketia vastaan ilman ulkomaalaisvahvistuksiaan. Ilmoitettu kokoonpano on muodossa Roi Byman, Arttu Saarijärvi, Ali Ahola, Henri Ventoniemi, Eemi Luukkonen, Ville Karvonen, Erik Sajantila, Ricky Waxlax, Robert Bärlund.

Sherwood Brown on ottelusta sivussa pelikiellon vuoksi. 

– Tämä viikko on tuntunut kestäneen ikuisuuden. Se on ollut läpileikkaus tunteisiin. Onnettomuuden ensikuuleminen, järkytys, pelaajien kunnon selviäminen, helpotus, pelaajien kuntotietojen jatkuva muuttuminen sekä tuntien loppuminen päivästä, turhautuminen, Brandonin sopimuksen päättyminen, suru. Listaa voisi jatkaa. Tärkeintä on kaksi asiaa, kaikki ovat hengissä ja pelaajamme salissa ovat olleet ihailtavan keskittyneitä, päävalmentaja Pieti Poikola kommentoi kulunutta viikkoa Korisliigan verkkosivuilla.

– Tulemme antamaan lauantaina parhaan version itsestämme, sellaisen, jolla ansaitsemme kaiken sen tuemme, jonka olemme saaneet ja saamme meidän kannattajilta. Haluamme pelaamisellamme osoittaa arvostuksemme ja kiitollisuuden sille, että saamme tehdä tätä työtä terveinä.

Seura tiedotti tiistaina purkaneensa Brandon Peelin sopimuksen pelaajan aloitteesta.

– Lauantain tapahtumia ja onnettomuuteen johtaneita syitä tutkitaan poliisin toimesta. Emme voi kommentoida tapausta, koska tutkinta on kesken. Tiedotamme asiasta heti, kun meillä on asiasta faktaa, Peelin sopimuksen purkua koskevassa tiedotteessa jatkettiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja