Lähde: Urheilutähti kieltäytyi 175 miljoonan ennätyssopimuksesta – mies löi pöytään hiljentävän vaatimuksen

8:43
Videolla keskustelua Olaus Alisen tulevaisuudesta Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Jos sinulle tarjottaisiin sopimusta, jolla ansaitsisit ammatissasi 175 miljoonaa dollaria (160 miljoonaa euroa), voisitko kieltäytyä? Amerikkalaista jalkapalloa NFL:ssä tahkoava pelinrakentaja Dak Prescott on nyt niin tehnyt, väittää NBC:n NFL-analyytikko Chris Simms.

Pelinrakentajatähti Prescott, 26, on edustanut koko vuonna 2016 käynnistyneen NFL-uransa ajan Dallas Cowboysia. Nyt hän on kuitenkin Simmsin mukaan kieltäytynyt Dallasin tarjoamasta viisivuotisesta 175 miljoonan dollarin jatkosopimuksesta. Kontrahti tekisi Prescottista NFL:n historian parhaiten palkatun pelinrakentajan.

Prescott ansaitsisi sopimuksella 35 miljoonaa dollaria (32 miljoonaa euroa) kaudessa. Simmsin mukaan Prescott kuitenkin haluaisi uuden sopimuksensa viimeisestä vuodesta enemmän kuin 45 miljoonaa dollaria.

Dallas Cowboys ja Prescottin agentti kiistävät Simmsin uutisen, kertoo NFL Networkin toimittaja Ian Rapoport.

– Nämä kaksi puolta eivät ole koskaan keskustelleet tuollaisista skenaarioista tai mistään sellaisesta. Dak haluaa lyhyemmän sopimuksen, Cowboys pidemmän. Heinäkuun 15. päivä on takaraja, Rapoport raportoi Twitterissä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja