Lähde: Tämän takia Eva Mendes ja Ryan Gosling halusivat lapsensa pois Los Angelesista

Näyttelijät Eva Mendes ja Ryan Gosling ovat lähteen mukaan muuttaneet tyttäriensä kanssa pois Los Angelesista. 

Näyttelijäpariskunta Eva Mendes, 50, ja Ryan Gosling, 43, ovat Peoplen tavoittaman lähteen mukaan muuttaneet lapsineen pois Los Angelesista taatakseen heille rauhallisemman lapsuuden. Heillä on kaksi tytärtä: Esmeralda Amada, 9, ja Amada Lee, 7. 

– Heille tärkein työ on heidän tyttönsä. Kaikki muu jää toiseksi. Ja heidän tyttönsä menestyvät hyvin. He lähtivät Los Angelesista asuakseen hieman pohjoisempana, kaukana Hollywoodista. He eivät halunneet tyttöjen kasvavan muiden julkkislasten keskellä, sisäpiirilähde kertoi Peoplelle

Elokuussa eräs lähde kertoi Peoplelle, että Gosling ja Mendes ovat käytännönläheisiä vanhempia, joilla ei ole paljon apukäsiä. He nauttivat kovasti perheajastaan tyttäriensä kanssa.

– Ryan on hauska isä. Hän on hassuttelija ja hänen tyttärensä rakastavat sitä. Hän vie heidät ulos erilaisiin aktiviteetteihin. Perheenä he käyvät mielellään aavikolla ja rannalla. He ovat hyvin aktiivinen perhe. Eva ja Ryan vaikuttavat onnellisilta. Heillä on tapana flirttailla ja pitää toisiaan kädestä. Se on söpöä, lähde kertoi Peoplelle elokuussa. 

Mendesiä ei nähty miehensä rinnalla viikonloppuna Oscar-gaalassa, sillä Gosling oli ottanut mukaan ainakin äitinsä Donnan ja siskonsa Mandin. Mendes jakoi 11. maaliskuuta Instagramissa kuvan, jossa hänellä oli yllään Goslingin tähdittämän Barbie-elokuvan Kenin vaaleanpunainen puvuntakki. 

– Sinä veit Kenin Oscareihin saakka, Ryan Gosling. Tule nyt kotiin, meidän täytyy laittaa lapset nukkumaan, Mendes kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän oli myös jakanut lyhyen videon, jossa hän näyttää seisovan Oscareissa miehelleen varatun pukuhuoneen ovella. 

– Aina mieheni vierellä, Mendes kirjoitti videon yhteyteen. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat