Lähde: Sydänkohtauksen saanut jalkapallolegenda Iker Casillas saattaa palata pelikentille – rekisteröitiin viime hetkillä joukkueeseen

Maalivahtilegenda Iker Casillas saatetaan vielä nähdä pelikentillä. AS kertoo, että espanjalainen aikoo tehdä joulukuussa lääketieteellisiä testejä. Hänet rekisteröitiin viime tingassa joukkueeseen mukaan.

Casillas sai toukokuussa sydänkohtauksen kesken Porton harjoituksien. 38-vuotias maalivahti tunsi rintakipuja ja hänet vietiin kiireesti sairaalaan. Leikkaus meni suunnitelmien mukaan ja Casillaksen tila saatiin normalisoitua. Marca totesi tuolloin, että espanjalaisen peliura olisi paketissa.

– Hän on taistelija, sillä hän ei tule enää pelaamaan. Se on tärkeämpää kuin MM-kullan voittaminen. Tämä on hänen elämänsä suurin voittonsa, tähden agentti Carlo Cutropia sanoi tuolloin.

AS:n mukaan paluu olisi mahdollinen, mikäli kaikki olisi kunnossa testeissä. Porton päävalmentaja Sergio Conceicao kommentoi vastikään Casillaksen terveydentilaa.

– Iker on mestari ja sellaiset eivät koskaan luovuta. Se, että hänet rekisteröitiin viime hetkillä mukaan joukkueeseen, kertoo hänen jättimäisestä halusta. Hänellä on edelleen jalkapallon DNA:ta itsessään, Conceicao sanoi.

Casillas on voittanut urallaan MM- ja EM-kultaa sekä voittanut Mestarien liigan kolmesti. Hän siirtyi vuonna 2015 Real Madridista Portoon.

Lue myös:

    Uusimmat