Lähde: Sebastian Vettelistä ja Ferrarista tehtiin kova paljastus – saksalaiskuski sivutettiin täysin!

F1-asiantuntijat ruotivat kuljettajavaihdokset – Mika Salo epäileväisenä Carlos Sainzista:"Hänestä ei ole haastajaksi" 7:19
Videolla C Moren F1-asiantuntijat puivat tuoreita formulasiirtoja.

Ferrari tiedotti tällä viikolla, että nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel ei jatka tallissa kauden 2020 jälkeen. Vettelin ja Ferrarin kuviosta on liikkunut jos jonkinlaisia tietoja. Nyt pöytään lyötiin kova paljastus.

The Race -sivustolle kirjoittavat F1-toimittajat Mark Hughes ja Scott Mitchell paljastavat, että Ferrari ei tarjonnut minkäänlaista sopimusta Vettelille.

Tämä kumoaa julkisuudessa olleet väitteet, joiden mukaan Ferrari olisi tarjonnut yhden vuoden jatkoa - selkeällä palkanalennuksella.

Sivuston lähteiden mukaan italialaistalli ja sen uusi kuljettaja Carlos Sainz jr. tekivät sopimuksen jo talvella, ennen maaliskuun puolessa välissä ohjelmassa ollutta Australian GP:tä.

– Ferrarin pomo Mattia Binotto oli jo tehnyt päätöksensä Vettelin ja Charles Leclercin erinäköisten yhteenottojen jäljiltä.

– Vettelin sopimus kattaa kauden 2020, mutta sen jatkosta ei keskusteltu missään vaiheessa, sivusto väittää.

The Racen mukaan Ferrari neuvotteli Sainzin kanssa samoihin aikoihin, kun se teki Leclercin kanssa pitkän jatkosopimuksen. Leclercin uusi diili on voimassa kauden 2024 loppuun saakka. The Race vahvistaa, että Ferrari kävi keskusteluja australialaiskuljettajan Daniel Ricciardon kanssa.

– Nämä päättyivät kuitenkin lyhyeen, koska Ferrari nojasi koko ajan Sainziin, sivustolla kirjoitetaan.

Sainz ja Ferrari allekirjoittivat kahden vuoden mittaisen kontrahdin. Se astuu voimaan kaudella 2021.

Lue myös:

    Uusimmat