Lähde MTV:lle: Vankisairaalassa yllätyttiin Turun puukottajan käytöksestä – mies äärimmäisen tiukasti vartioitu

Turun puukottajaa pidetään Hämeenlinnan vankisairaalassa ainakin viikkoja, arvioivat luotettavat tietolähteet MTV Uutisille. Epäilty kuljetettiin vankisairaalaan eilen ambulanssilla poikkeuksellisen tiukasti vartioituna.

Lopullinen sairaalassaoloaika riippuu siitä, kuinka hyvin epäillyn miehen poliisin ampumisesta saamat vaikeat lihas- ja kudosvammat paranevat. Mies ei tietolähteiden mukaan pysty juurikaan liikkumaan itse.

Abderrahman Mechkahia pidetään sairaalassa yksityishuoneessa käytännössä eristyksissä ja äärimmäisen tiukan vartioinnin alla. Yksityishuoneeseen sijoittaminen on poikkeuksellinen toimi.

Sairaalassa oltiin varauduttu myös siihen, että epäilty olisi suhtautunut vihamielisesti naisiin, mutta tämä olettamus osoittautui vääräksi. Hän on suhtautunut neutraalisti hoitohenkilökuntaan, josta selvä enemmistö on naisia.

Tietolähteet luonnehtivat epäiltyä fiksuksi, kohteliaaksi ja asiallisesti käyttäytyväksi. Lähteiden mukaan miehestä ei välity vaikutelmaa, että hän olisi erityisen uskonnollinen.

Mies on myös pystynyt asioimaan hoitohenkilökunnan kanssa suomen kielellä, joten vankisairaalassa tulkkia ei ole tarvittu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja