Lähde: Lionel Messi palaamassa Barcelonaan

0:30
Katso videolta: Lionel Messin juhlapeli Argentiinan paidassa meni täysin hulinaksi.

Argentiinalaistoimittaja Veronica Brunati kertoi Twitterissä, että Lionel Messi tekee ensi kesänä paluun Barcelonan paitaan. 

Messi ehti edustaa Barcelonaa vuodesta 2003 vuoteen 2021 ennen siirtymistään PSG-paitaan. 35-vuotias Messi solmi seuran kanssa kahden vuoden sopimuksen. Hänen mahdollisella paluulla Barcelonaan on jo spekuloitu pitkään. 

– Jos hän haluaisi tulla takaisin ja voisi tehdä sen ilmaiseksi, on hän tervetullut. Mutta, se on hänestä kiinni, Barcelonan varapuheenjohtaja Eduard Romeu sanoi viime viikolla.

Argentiinalaismedioiden mukaan Messi palaisi ensi kesänä sopimuksen päättyessä takaisin Barcelonaan. Toimittaja Brunatin mukaan 24. kesäkuuta 36 vuotta täyttävä Messi tulee olemaan 1. heinäkuuta lähtien Barcelonan pelaaja. Italialaistoimittaja Fabrizio Romanon mukaan Messi ei olisi päättänyt ensi kauden osoitettaan. 

Barcelona on aloittanut tämän kauden räväkästi. Se on voittanut La Ligassa kuusi ottelua ja pelannut yhden tasan maalierolla 19-1. Mestarien liigassa Barcelona on voittanut kahdesta ottelustaan yhden. Messi on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua Ranskan pääsarjassa viimeistellen viisi maalia ja antaen seitsemän maalisyöttöä. Mestarien liigassa saldona kahdesta ottelusta on maali ja syöttö.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja