Bianca Censori herätti huomion jalkasiteillään – asiantuntijat: tästä syystä ei kannata kävellä avojaloin julkisilla paikoilla

Räppäri Kanye West vietti vaimonsa Bianca Censorin kanssa päivää Disneylandissa. 

Rap-artisti Kanye Westin, 46, vaimo Bianca Censori, 29, herättää usein huomiota pukeutumisellaan. Hänet nähtiin äskettäin miehensä kanssa Disneylandissa, Kaliforniassa, 16. huhtikuuta ilman kenkiä.

Censorilla oli jalkateriensä ja nilkkojensa ympärillä vain beiget siteet. Lisäksi hänellä oli yllään beige body ja sen edessä jonkinlainen rusehtava kangaspala. 

Lääketieteen asiantuntijat kuitenkin kehottavat olemaan liikkumatta paljain jaloin julkisilla paikoilla, koska se voi altistaa jalat haavoille, mustelmille, syylille, sieni-infektioille ja muille taudeille, kuten jäykkäkouristukselle, eli tetanukselle.

Censori meni naimisiin Westin kanssa joulukuussa 2022. 

Australialaismalli nähdään usein julkisuudessa pukeutuneena hyvin vähäisiin ja lähes kaiken paljastaviin vaatteisiin, kuten läpikuultaviin mekkoihin, pitsirintaliiveihin ja sukkahousuihin sekä bikinitoppeihin ja minihameisiin. 

On huhuttu, että West olisi kyseisten asukokonaisuuksien takana ja häntä on arvosteltu kontrolloivaksi puolisoksi, joka rohkaisee Censoria pukeutumaan erikoisella tavalla.

Myös Censorin isä, Leo Censori, on tiettävästi ilmaissut huolensa tyttärensä viimeaikaisesta pukeutumisesta. Daily Mailille maaliskuussa avautunut lähde kertoi, että Biancan isä haluaisi istua Westin kanssa kunnolla alas ja kysyä häneltä, mitä hän oikein ajattelee, kun esittelee Biancaa kuin ”alastonta pokaaliponia”.

Useat Westille läheiset sisäpiirin lähteet ovat kuitenkin vakuuttaneet Page Sixille, ettei räppäri kuitenkaan manipuloi vaimoaan, ja että hänen vaatteensa ovat vain ”performanssitaidetta”. Lähteiden mukaan Censori on yhtä paljon taiteilija kuin miehensäkin. 

Westin ex-tyttöystävä Amber Rose, 40, väitti hiljattain, että hän koki Westin painostaneen häntä pukeutumaan viettelevämmin heidän romanssinsa aikana huolimatta hänen epäröinnistään. Rose seurusteli Westin kanssa vuosina 2008–2010.

– Se oli ensimmäinen suhteeni julkkiksen kanssa koskaan, mutta myös julkisuudessa. Hän tietää paljon muodista, ja hän halusi aina, että pukeudun hyvin seksikkäästi. Muistan taistelleeni niin kovasti sen puolesta, etten olisi se henkilö, eikä kukaan antanut minun olla, Rose kertoi maaliskuussa. 

Lue myös:

    Uusimmat