Lähde: Kamala takaisku – maailmanennätys-Anita sivuun yleisurheilun MM-kisoista

Moukarinheiton maailmanennätysnainen Anita Wlodarczyk joutuu jäämään sivuun syksyllä Dohassa järjestettävistä yleisurheilun MM-kisoista, uutisoi puolalaislehti Przeglad Sportowy.

Wlodarczyk menee piakkoin polvivaivojensa takia tähystysleikkaukseen. Przeglad Sportowyn mukaan MM-kisat jäävät samalla väliin.

Wlodarczyk ei halua puolalaislehden mukaan riskeerata suurta tavoitettaan, ensi vuoden Tokion olympialaisia. Wlodarczyk jahtaisi siellä kolmatta perättäistä olympiavoittoaan.

Wlodarczykin valmentaja Krzysztof Kaliszewski tosin kiistää, että päätöstä MM-kisojen väliin jättämisestä olisi vielä tehty.

– Jutun kirjoittanut toimittaja ei puhunut meidän kanssamme, tekstissä ei ole lausuntoa Anitalta tai minulta, Kaliszewski kommentoi Sport.pl-sivuston mukaan.

Kaliszewski sanoo olevansa hyvin varovainen tulevaisuudesta puhuessaan. Hän korostaa, että vielä on odotettava lääkärin diagnoosia.

– Tietenkin terveysongelma on olemassa ja Anita menee maanantaina leikkaukseen. Voitte kuitenkin vasta sen jälkeen voit ottaa yhteyttä minuun tai Anitaan, koska vasta sitten meillä on tarjota jonkinlainen lausunto ja yksityiskohtaista informaatiota. 

Wlodarczyk on voittanut kahden olympiakullan ohella neljä maailmanmestaruutta ja neljä Euroopan mestaruutta. Hänen maailmanennätyksensä vuodelta 2016 on 82,98.

Tällä kaudella Wlodarczyk on parhaimmillaan heittänyt itselleen vaatimattoman tuloksen 75,61, joka syntyi kesäkuussa Paavo Nurmi Gamesissa Turussa.

Lue myös:

    Uusimmat