Lähde: Jesse Puljujärvi haluaa pois Edmontonista – neuvottelut jo käynnissä

Jesse Puljujärvi Edmontonista:"Oulun vuosi toi itseluottamusta" 13:59
Jesse Puljujärvi kertoi fiiliksistään Edmontonissa vuonna 2021.

Jesse Puljujärvi haluaa pois Edmontonista. Myös Oilers on kiinnostunut luopumaan suomalaispelaajasta.

Kanadalainen Sportsnet uutisoi, että Puljujärvi haluaa siirron pois Oilersin organisaatiosta. Edmonton onkin ryhtynytkin tuumasta toimeen, ja neuvottelut suomalaisen kauppaamiseksi muualle ovat käynnissä. Kanadalaissivuston mukaan Oilersilla on keskustelut meneillään ainakin neljän seuran kanssa.

Puljujärven agentti Markus Lehto ei antanut Sportsnetille kommenttia asiasta, mutta ei myöskään kiistänyt siirtohuhuja. 

Suomalainen on ollut aikaisemminkin lähdössä Edmontonista. Vuonna 2019 siirto ei toteutunut ja suomalainen palasi kotoiseen SM-liigaan kasvamaan korkoa.

Kaudelle 2020-2021 Puljujärvi liittyi taas Oilersin miehistöön ja onnistui vakiinnuttamaan paikkansa joukkueessa. Tämä kausi alkoi vahvasti, ja oululaislähtöinen pelaaja nakutti tehopisteitäkin hyvään tahtiin. Kauden loppua kohden miehen peliaika väheni ja tehot hävisivät. 

Puljujärveä kuvataan kanadalaissivuston mukaan "pelin tappajaksi", ja Edmonton on toimittaja Mark Spectorin mukaan enemmän kuin halukas pääsemään suomalaisesta eroon.

Puljujärvi varattiin NHL:ään vuonna 2016 neljäntenä. Suoritukset eivät ole nousseet sille tasolle, mitä häneltä on odotettu. Yhteensä Puljujärvi on tehnyt viiden kauden aikana 259 ottelussa tehopisteet 46+52=98. Tämä kausi oli pisteiden valossa tehokkain, kun suomalainen tehtaili pisteet 14+22 65 ottelussa.

Lue myös:

    Uusimmat