Lady Gagan ikonisella musiikkivideolla esiintynyt Zombie Boy on kuollut: "Meidän on pelastettava toisemme"

Lady Gaga kertoo olevansa murheen murtama ystävänsä Zombie Boyn kuoleman johdosta. 

Yhdysvaltalaisen poptähti Lady Gagan musiikkivideolla Born This Way vuonna 2011 esiintynyt Zombie Boy on kuollut. Zombie Boy, oikealta nimeltään Rick Genest, teki tiettävästi itsemurhan. Hän oli kuollessaan 32-vuotias.

Lady Gaga kommentoi uutista ystävänsä kuolemasta ja kutsui tapahtunutta musertavaksi. Laulaja kehotti kaikkia mielenterveysongelmista kärsiviä hakemaan apua ja tukea ystäviltään ja perheeltään.

– Meidän on pelastettava toisemme. 

Kanadalainen taiteilija ja malli Zombie Boy sai nimityksensä kehonsa peittävien tatuointien ansiosta. Zombie Boy oli erittäin tunnettu vartalotaiteen maailmassa pitkään, mutta sinkosi maailmanmaineeseen vuonna 2011 esiinnyttyään Lady Gagan musiikkivideossa. 

Esiintymisen johdosta Zombie Boy pääsi työskentelemään isommalla profiililla huippumuodin maailmassa, ja käveli muun muassa räppäri Jay-Z:n merkin Roc-A-Wearin julkistustilaisuuden näytöksessä vuonna 2012. Zombie Boy toimi mallina myös useille lehdille, kuten GQ:lle ja Vanity Fairille. 

Zombie Boy piti hallussaan Guinnesin maailman ennätystä hyönteisaiheisten tatuointien määrästä, joita miehen kehossa oli 176, sekä luutatuointien määrästä, joita löytyi 139. 

Taiteilijan kerrotaan työstäneen musiikkia Rob Zombie -yhtyeen entisen kitaristin Mike Riggsin kanssa ennen kuolemaansa. 

Lähteiden mukaan Montrealin poliisit löysivät Zombie Boyn kuolleena kotoaan epäillyn itsemurhan tehneenä. 


Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat