Lady Gaga suututti faninsa: Tähteä heiteltiin kananmunilla

Supersuosittu laulaja Lady Gaga suututti faninsa Sydneyn keikallaan. Pyörätuolia lavarekvisiittana käyttänyt tähti oli saada osuman kananmunista, Sun-lehti kertoo.

Laulaja Lady Gagan näyttävät show ovat vailla vertaansa. Tällä viikolla Sydneyssä esiintynyt tähti saapui lavalle pyörätuolilla merenneidoksi pukeutuneena. Keikka ei miellyttänyt kaikkia, sillä tähteä heitettiin kananmunilla. Munat eivät kuitenkaan osuneet esiintyjään.

Amerikkalaisen pyörätuolijärjestön Life Rolls On Foundation perustaja Jesse Billauer kertoi Gagan keikasta kuultuaan, että laulajalla on oikeus vapaaseen taiteelliseen ilmaisuun. Billauer kuitenkin muistutti, että kaikilla ei ole mahdollisuutta valita miten liikkuu.

– Koska tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Lady Gaga käyttää esiintyessään pyörätuolia, kutsun hänet oppimaan lisää 5,6 miljoonan amerikkalaisen elämästä, jotka ovat halvaantuneita. He, minä mukaan lukien, eivät käytä pyörätuolia sokkiarvon tähden, Billauer sanoi.

Mies toivotti laulajan pyörätuolitapahtumaan, jossa halvaantuneet surffaavat, rullalautailevat ja lumilautailevat.

– Ehkä tämä on hänelle sokeraavaa, Billauer arvioi.

Lady Gaga esiintyi ensimmäisen kerran pyörätuolissa musiikkivideollaan Paparazzi, jossa hänet törkättiin parvekkeelta. Tähti puolusti videota Vanity Fair -lehdessä. Lady Gaga oli inspiroitunut pyörätuolista nähtyään Helmut Newtonin kuvia halvaantuneista naisista. Tähden mukaan halvaantuneet fanit eivät kokeneet videota loukkaavaksi. Päinvastoin, fanitapaamisessa halvaantuneet tytöt kertoivat, kuinka videon näkeminen oli muuttanut heidän elämänsä.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja