Laastari nosti tunteet pintaan – 45-vuotiaan miehen koskettavasta oivalluksesta hurja hitti somessa: "Ensimmäistä kertaa elämässäni tiedän, miltä tuntuu..."

45-vuotias mies liikuttui löydettyään ihonväriinsä sopivan laastarin.

Amerikkalaismiehen tunteellinen reaktio laastariin on kerännyt huomiota sosiaalisessa mediassa, kertoo Buzzfeed News.

Kalifornian Oaklandissa asuva Dominique Apollon löysi nimittäin arkipäiväisen tuotteen, joka sai hänet tuntemaan, että se oli kuin juuri hänelle suunniteltu. 45 vuoden ikään ehtinyt mies ei nimittäin koskaan aiemmin ollut törmännyt laastariin, joka sopi väriltään täysin hänen omaan ihonväriinsä. Jo muutama vuosi sitten Ruotsissa vaaleista laastareista nousi kohu, kun maan apteekkeja syytettiin rasismista.

Myös tummaihoinen Dominique oli koko elämänsä tuskaillut vaaleiden laastarien kanssa, kunnes vihdoin pääsi kokeilemaan omaan ihonväriinsä sulautuvaa, tummaa laastaria.

Mies kertoo ostaneensa apteekista paketin tummia laastareita, mutta vasta viiden kuukauden kuluttua hänelle sattui haaveri ja Tru-Colour-laastarit pääsivät käyttöön. Oma reaktio yllätti miehen.

"Minulta on kestänyt 45 reissua auringon ympäri, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni tiedän, miltä tuntuu käyttää oman ihon väristä laastaria. Sitä voi tuskin nähdä ensimmäisessä kuvassa. Pidättelen oikeasti kyyneleitä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Pystyin tuskin näkemään sitä. Se sulautui niin täydellisesti, että jos olisin kävellyt huoneeseen, kukaan ei olisi huomannut sitä, äimistynyt mies kertaa Buzzfeedin haastattelussa.

Mies kertoo tunteneensa olonsa surulliseksi siksi, että oli elänyt 45 vuotta saamatta kokea tuota tunnetta. Dominique ei voikaan olla pohtimatta, miltä hänestä olisi tuntunut, jos hän olisi saanut kokea sen jo lapsena.

– Se on tuote, joka sanoi minulle: "Me näemme sinut, sinua arvostetaan."

"En ollut koskaan ajatellut tuota"

Dominique avautui kokemuksestaan Twitterissä, jossa hänen twiittinsä herätti huomiota.

Siinä missä toiset samaistuivat miehen kokemukseen täysin, ne, joiden ihonväriin beiget laastarit ovat istuneet hyvin, myönsivät, etteivät koskaan olleet tulleet edes ajatelleeksi asiaa. Miehen twiitillä on jo yli puoli miljoonaa tykkäystä ja liki 100 000 uudelleentwiittausta.

"Asiasi on niin syvällinen. Olen syyllinen, sillä en ole koskaan antanut tuolle ajatustakaan, koska se on muka niin pieni asia. Se on kuitenkin melkoisen merkittävä ja kiitän sinua valaisemisesta. Olen iloinen puolestasi. Kiitos kun jaoit tämän, opin jotain tänään." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Sama juttu, en ollut koskaan ajatellut tuota... Olen niin iloinen, että hän jakoi kokemuksensa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"En ole koskaan tajunnut, että laastareiden kuuluisi sulautua ihoon tai että ihmiset välittävät siitä, näkyykö laastari vai ei. Olen aina ostanut niitä siistejä, joissa on piirroshahmoja. #26vuotiaslapsi Olen oikeasti iloinen, että nyt tiedän!" Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tämä oli yksi niistä asioista, jotka saivat minut tietoiseksi "rodustani" lapsena. Muistan kysyneeni äidiltäni laastareiden väristä... Myös "ihonvärisistä" värikynistä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat