Kysymme lukijoilta Ensitreffit alttarilla -hengessä: Millainen oli ensitapaamisesi appivanhempien kanssa?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa parit menivät pikavauhdilla naimisiin tuntematta toisiaan. Sarjassa nähdään myös, miten tutustuminen uusiin appivanhempiin sujuu. Kerro meille nyt oma kokemuksesi!

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa parit sanoivat tahdon tuntematta toisiaan. Häissä juhlittiin yhdessä, vaikka suvut eivät tunteneet toisiaan.

Ilmassa oli myös draamaa, Ensitreffit-Millan Arto-isää ei nimittäin juhlissa nähty. 

– Isäni ei hyväksynyt avioaikeita eikä sen vuoksi tullut häihini. Hän ei halunnut, että hänen esikoistyttärensä menee naimisiin näin erikoisella tavalla, Milla kertoi MTV.fille haastattelussa.

Tiistain jaksossa parit tutustuivat paremmin appivanhempiinsa ja muun muassa Kimmo pääsi tapamaan Millan vanhempia heidän kotiinsa.

Arto-isä piikitteli Kimmoa, mutta vakuuttui hänen luonteestaan ja antoi vielä lahjaksi raivaussahan. Twitter-kansa olikin tästä kohtaamisesta innoissaan, lisää voit lukea täältä.

Kerro meille tarinasi anopin tai appiukon kohtaamisesta? Oliko tilanne todellinan kauhukokemus? Kenties jäätävä tunnelma ja vaivaantuneita vitsejä? Vastaa MTV.fin kyselyyn nyt!

Kyselyn vastaukset tullaan julkaisemaan myöhemmin MTV.fissä.

ENSITREFFIT ALTTARILLA AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat