Kysely: Suihkunraikas mies saa kumppanin kuumaksi

Mies on seksikkäimmillään kylpyhuoneessa. Tätä mieltä ovat Kodin lukijat, joilta kysyttiin, missä huoneessa mies saa himot heräämään.

MTV3.fi:n Koti-toimitus kysyi lukijoiltaan, missä huoneessa mies on seksikkäimmillään. Kärkisija vallattiin selvällä äänten enemmistöllä: 40,5 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että kylpyhuoneessa patsasteleva suihkunraikas mies oli ehdottomasti kuumimmillaan.

– Puhtaalle tuoksuvaa miestä pyyhe lanteilla on vaikea vastustaa. Märät hiukset ovat ekstraseksikkäät, nimimerkki Pirkko hehkuttaa.

Nimimerkki mk on samoilla linjoilla.

– Puhdas ja raikas, mk perustelee lyhyesti ja ytimekkäästi.

Makuuhuone ja mies sopivat yhteen

Toisen sijan vei makuuhuone, joka puolesta liputti 19 prosenttia vastanneista. Nimimerkki coutrygirl -87 tosin paljastaa, että makuuhuone on itse asiassa vasta päämäärä – varsinainen syttyminen kun tapahtuu jo olohuoneessa.

Makuuhuone ja mies eivät ole huono yhdistelmä.

– Harmi, ettei olohuonetta voinut valita. Kultaani on kiva kiusoitella kun hän yrittää keskittyä esimerkiksi futisohjelman katsomiseen. Kultani on todella hot hot, kun hän keskittyy johonkin oikein kovasti. Tosin olohuoneesta matka useimmiten jatkuu makuuhuoneen puolelle, coutrygirl -87 kertoo.

Kolmannelle sijalle ylsi keittiö, jossa puuhaileva mies oli vastanneista 16,5 prosentin mielestä seksikkäimmillään.

Kokkaava mies saa kuumaksi.

– Keittiössä kokatessa tai kesällä grillatessa ilman paitaa... Mmm... Mies on silloin elementissään ja usein ihanat tuoksut houkuttavat seuraamaan hänen puuhiaan, nimimerkki peiccot kiteytti aatteitaan.

Omiin puuhiinsa keskittyvä mies saa himot heräämään

Neljännelle ja viidennelle pääsivät huoneet, joissa mies puuhailee yleensä omien projektiensa ja töidensä parissa: varasto ja työhuone.

10,7 prosenttia vastanneissa oli sitä mieltä, että varastossa nenänpää tomussa touhuileva mies oli erittäin seksikäs, kun taas työhuoneessa omiin töihinsä keskittyvä mies sai himot heräämään 7,2 prosentilla vastanneista.

– Työhuoneessaan hän on niin söde, kun hän ottaa siellä kaiken niin tosissaan ja vakavissaan, nimimerkki paula toteaa.

Vähiten ääniä saivat eteinen ja kodinhoitohuone, mutta onneksi oma mies taitaa olla aika ihana ihan joka paikassa.

– Kaikissa tilanteissa ja kaikissa huoneissa, nimimerkki sipe summaa aatteitaan.

Vastauksia äänestykseen tuli yhteensä 363 kpl.

(MTV3)
Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja