Kysely paljasti: Tästä maasta tulevat huonoimmat rakastajat

Sveitsissä ollaan avoimia seksin suhteen, mutta sveitsiläisistä ei silti ole rakastajiksi – ainakaan tämän selvityksen mukaan.

Sveitsiläiset eivät ole kummoisia rakastajia, kertoo thelocal.ch. Deittiportaali C-Daten kyselyyn osallistui yli 5600 henkilöä Euroopasta ja Brasiliasta. Kyselyyn vastanneista 30 prosenttia oli sinkkuja ja 63 prosenttia suhteessa tai naimisissa.

25 prosenttia vastanneista ilmoitti, että brasilialaiset miehet ja italialaiset naiset olivat parhaita rakastajia. Sveitsissä asuvat miehet ja naiset sen sijaan saivat vain neljä prosenttia äänistä ja jäivät näin listan viimeiselle sijalle.

Kyselyssä kuitenkin paljastui, että sveitsiläiset ovat avoimia seksin suhteen. 23 prosenttia sveitsiläisistä nimittäin tunnusti tehneensä lemmenleikeistään videon. Sveitsissä asuvista miehistä 27 prosenttia ja naisista 31 prosenttia käytti leluja seksin aikana, 20 Minuten -sivusto uutisoi.

Nettiseksikumppanien määrää kuvaavassa listassa Sveitsi sijoittui kolmanneksi. Sveitsiläisistä 47 prosenttia ilmoitti harrastaneensa yhden yön juttuja. Samaa sanoi esimerkiksi 55 prosenttia ruotsalaisista ja 24 prosenttia italialaisista.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: Thelocal.ch

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja