Mainos

Kysely: Näin moni nainen kosii itse

Uusi kysely osoittaa, että naiset eivät ole valmiita odottamaan, että mies polvistuu heidän eteensä. Yksi viidestä naisesta nimittäin ottaa ohjat omiin käsiinsä ja kosii miestä itse, Female First uutisoi.

John Greed Jewelleryn tekemä kysely osoittaa, että huomattavan suuri osa brittinaisista on kosinut miestään. Yritys kysyi tuhannelta asiakkaaltaan ajatuksia kosimisesta. Kyselyyn vastanneista vähän yli 20 prosenttia paljasti kosineensa miestään. Suuri osa, 72 prosenttia, oli myös patistanut kumppaniaan kakistamaan ulos tärkeät sanat kysymällä muun muassa "etkö aio koskaan kosia minua?" tai "eikö nyt olisi oikea aika kosia?".

Kyselyn mukaan miehensä kosintaa eivät malta odottaa etenkään kiireiset uranaiset. Brittinaisista Birminghamissa asuvat kosivat miestään kaikkein todennäköisimmin, sillä 38 prosenttia heistä oli kosinut ja 84 prosenttia oli myöntänyt painostaneensa miestään kosimaan. Miehensä kosintaa odotetaan kärsivällisimmin Liverpoolissa, jossa vain viisi prosenttia oli kosinut miestään.

Kosintaa suunnittelevien naisten tulee kuitenkin varautua rahanmenoon. Brittimiehistä 37 prosenttia käyttää nimittäin yli 5000 puntaa vihkisormukseen.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock/Sergej Khakimullin

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.