Kyseenalaisen F1-kuskin formulaura päättymässä rumalla tavalla – tallipäällikkö raivostui tuoreesta purkauksesta

F1:ssä odotellaan jo seuraavia liikkeitä kuljettajamarkkinoiden puolella. Katseet kohdistuvat Kimi Räikkösen edustamaan Alfa Romeoon ja Haasiin. Jälkimmäisenä mainittu Haas on laittamassa jopa koko kuljettajakokoonpanonsa uusiksi. Haasilla erityisesti Romain Grosjean keikkuu tällä hetkellä ohuen langan varassa.

Ranskalaiskuljettaja Grosjean on ollut tälläkin kaudella esillä hyvin kyseenalaisella tavalla. Grosjean aiheutti raivoa kauden alkuvaiheilla ronskeilla peittoyrityksillään. 

Viime sunnuntaina Venäjällä Grosjean nousi taas kerran esille. Ranskalaiskuljettaja antoi erittäin alentavia kommentteja Haasin autosta talliradion puolella. Ja nämä nostettiin, toki, mukaan kansainväliseen televisiolähetykseen.

Haasin kuumaverinen tallipäällikkö Günther Steiner ei ottanut näitä vastaan ilolla.

Steiner jakoi Motorsport-Totalille hyvinkin sarkastisia kommentteja kisan jälkeen.

– Hän tuo TV:ssä hyvin selvästi esille sen, että mitä mieltä hän on autostamme. Hyvä hänelle. Ja hän puhuu myös toimittajille asiasta. Uskon, että hän haluaa myös toimittajien tietävän, että mitä mieltä hän on autostaan. Hän varmaan luulee, että se on hyvä juttu minulle, kun minun ei tarvitse puhua hänen kanssaan, vaan saan kuunnella kaiken ensin television puolelta. Niin että minulla olisi vähemmän töitä, Steiner pyöritteli.

Steiner antoi perään enemmän kuin vahvan viittauksen siitä, että Grosjeanin taival Haasilla on päättymässä tähän kauteen.

– Ehkä hän osoittaa tuolla sen, miten hän tukee kuljettajapäätöksiäni. Valittaminen alkaa olla jo vanha juttu. Tiedämme kyllä, mikä autossa mättää, Steiner totesi.

Haasille on huhuttu erityisesti meksikolaista Sergio Pereziä, joka saa lähtöpassit Racing Pointilta. Ensi kaudeksi Aston Martiniksi muuttuva talli nappasi itselleen Sebastian Vettelin, joka muodostaa ensi kaudella kuljettajaparin Lance Strollin kanssa.

Perezin lisäksi Haasille on huttu Ferrarin junioriohjelman kuljettajia kuten Robert Shwartzmania ja Callum Illottia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja