Kyseenalainen taklaus SM-liigan huippuottelussa – selvittely tallentui tuomarikameraan

Katso tuomarikamerasta, miten Kristian Pospisil selvittää päähän kohdistunutta taklausta 2:10
Katso tuomarikamerasta, miten Lukon Kristian Pospisil selvitti hänen päähänsä kohdistunutta taklausta.

Tapparan Blake Parlett kävi kuumana päähän kohdistuneesta taklauksesta hänelle tuomitusta 2+10 minuutin rangaistuksesta. Lukon Kristian Pospisilin selonteko tallentui puolestaan tuomarikameraan.

Tilanne tapahtui jääkiekon SM-liigan huippuottelun ensimmäisessä erässä. Parlett taklasi Pospisilia laidan lähellä ja osui tätä pään seudulle.

Parlett ei tuomiota sulattanut. Pospisil selvitteli tilannetta omasta puolestaan tuomaristolle, mikä tallentui tuomarikameraan (ylälaidan videolla).

Tappara johti ottelua Patrik Virran maalin edustalta iskemällä maalilla avauserän jälkeen 1–0. Maksim Matushkin on kasvattanut Tapparan johdon toisessa erässä 2–0:aan.

Ylälaidan videolta kuulet myös C Moren asiantuntijoiden näkemykset tilanteesta. Lasse Kukkonen kertoo, miksi hän ymmärtää Parlettin kuumenemisen tuomiosta.