Yli kymmentä ihmistä ammuttu suositulla turistikadulla Yhdysvalloissa – kaksi kriittisessä tilassa

0:32

Yhtätoista ihmistä ammuttiin keskellä turistikatua Yhdysvalloissa varhain tänä aamuna. Asiasta kertoo paikallinen lehti The Times-Picayune.

New Orleansin poliisi on tiedottanut tapauksesta. Poliisin mukaan paikalta on otettu kiinni yksi henkilö, mutta toistaiseksi on epäselvää, liittyykö hän ampumiseen.

The Times-Picayune -lehden mukaan kaksi ampumisen uhreista on kriittisessä tilassa. Kymmenen uhreista toimitettiin sairaalaan. Yksi käveli sinne itse. 

Ampuminen tapahtui suositulla turistikadulla Canal Streetillä kaupungin keskustassa. Ensimmäiset laukaukset ammuttiin hieman ennen puoli neljää paikallista aikaa aamuyöllä.

Poliisi oli paikalla lähes välittömästi välikohtauksen alettua, sillä poliisipartioiden määrää oli lisätty urheilutapahtuman johdosta.

Poliisin edustaja kertoo The Times-Picayunelle, että ensimmäisenä paikalla ollut poliisipartio luuli joutuneensa itse ammuskelun kohteeksi, sillä luodit viuhuivat niin lähellä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja