Mainos

Kymmenen otettiin kiinni murhaan liittyen Ruotsissa

Poliisin otti tänään aamulla kymmenen henkilöä kiinni Tukholmassa ja Uppsalassa. Kiinniotettujen epäillään liittyvän viimekeväiseen murhaan. Asiasta kertoo Expressen.

Syyttäjä Anne Sjöblomin mukaan kiinnioteituista kolmea epäillään murhasta, kuutta avunannosta murhaan ja yhtä yllytyksestä murhaan.

Kiinniotot tehtiin Tukholmassa ja Uppsalassa varhain tänään. Kaikki kiinniotetut ovat 1990-luvun puolenvälin tietämillä syntyneitä miehiä. Poliisi teki aamulla myös kotietsintöjä useissa eri osoitteissa.

Kiinniotot liittyvät 1.4. tänä vuonna Uppsalassa tehtyyn henkirikokseen, jota tutkitaan murhana. Noin 40-vuotiasta miestä ammuttiin tuolloin useita kertoja hampurilaisravintolan edessä. Paikalta nähtiin poistuvan useita autoja. Mies kuoli vammoihinsa sairaalassa. Lehdistössä ampumisen motiiviksi spekuloitiin kostoa. Miehestä kerrottiin luvatun 3 miljoonan kruunun tappopalkkio.

Huhtikuussa kuoliaaksi ammuttu mies oli itse aiemmin ollut syytteessä murhasta Södertäljen käräjäoikeudessa. Hänet vapautettiin syytteistä.

Syyttäjä Sjöblom sanoi, että hänellä on käsitys murhan motiivista, mutta hän voi kommentoida asiaa tässä vaiheessa enempää.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.