Kylpyhuoneeseen uutta ilmettä

Onko sinun kylpyhuoneesi viihtyisä keidas vai vain välttämätön tila, jossa käydään pisulla ja pesulla?

Haaveet perusteellisesta kylpyhuoneremontista kaatuvat usein rahan puutteeseen. Myös ajatus remontin aikaanielevästä etenemisestä voi kauhistuttaa. Kylpyhuone voi kuitenkin saada uuden ilmeen pienemmälläkin rahalla ja vaivalla.

Sisustuskaupoissa myydään nykyään kaakelien päälle liimattavia kohokuvioita. Gekko-liskoja, tähtiä, kaloja, delfiinejä ja ornamenttikuvioita on helppo sommitella ja liimata kaakelien tai esim. peilin päälle, myös tavalliselle maalatulle pinnalle kuviot sopivat. Päälleliimattavat kohokuviot voi halutessaan poistaa kuuman veden ja föönin avulla. Kuvioita voi mielensä mukaan laittaa vain muutaman tai päällystää niillä esim. koko kylpyammeen kaakelireunan, kuten kuvassa.

Uutta ilmettä kylpyhuoneeseen tuovat myös pirteä froteematto, viherkasvit, kynttilät ja vaikkapa uudet pyyhekoukut. Kannattaa muistaa, että suihkuverho vaikuttaa suurella pinta-alallaan huoneen yleisilmeeseen. Kylpyhuoneen kasvojenkohotuksessa vaihtoehtoja on lukuisia, halusitpa yleisilmeeksi romanttisen, iloisen tai vaikkapa dramaattisen.

Jos olet jo tyytyväinen suihku- tai ammebuduaariisi, voit täydentää vaikutelmaa vielä muutamalla tipalla tuoksuöljyä...

(MTV3)kuvat: Octopus

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja