"Kyllä ennen oli musiikki rautaa"

Nykyään musiikkilajeja löytyy laidasta laitaan. Uudet artistit eivät kuitenkaan päihitä vanhoja, vaikka jotkut lähelle yltävätkin, pohtivat lukijat Studio55.fin keskustelupalstalla. Mutta mitä mieltä sinä olet?

Nuorten radiokanavilta tulviva musiikki ei saa kaikilta ymmärrystä.

– Huomaan sukupolvien välisen kuilun, kun kuuntelen sitä musiikkia, mikä tulvii nuorimmaisen huoneesta. Ei se oikein kolahda, kirjoittaa nimimerkki ufo.

Myös mimmu pitää vanhempaa musiikkia parempana.

– Kyllä ennen oli kaikki rautaa. En todellakaan ymmärrä tätä nykymusiikkia.

Keskustelijat eivät kuitenkaan tyrmää kaikkia nykyartisteja.

– Kyllä 1960-luvun musiikki kolahtaa aina, Beatles, Rollarit, Irwin, Danny ym. Se on meidän musiikkia. Mutta uudetkin artistit tekevät hyvää musiikkia. Se on vain erilaista, kirjoittaa laulaja52.

Nimimerkki tunturituuli muistuttaakin, että nuorille nykyartistit ovat niitä, jotka myöhemmin tuovat heille nuoruudenmuistoja mieleen. Jokaisella sukupolvella on omat suosikkinsa.

Päihittääkö sinun mielestäsi vanhempi musiikki nykymusiikin? Onko joku nykyartisti tehnyt sinuun vaikutuksen? Kerro omista suosikeistasi ja muistoistasi! Osallistu keskusteluun.

Pääset osallistumaan keskusteluun, kun rekisteröit itsellesi oman käyntikortin. Se on ilmaista eikä velvoita sinua mihinkään, mutta antaa sinulle ainutlaatuisen vaikutusmahdollisuuden.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja